Šarmantni Dino Merlin do posljednjeg mjesta napunio pulsku Arenu

Tekst: A.M.
Foto: Srećko Niketić / CROPIX

ŠARMANTNI bosansko-hercegovački pjevač sinoć je održao koncert u pulskoj Areni, a da je u Lijepoj našoj jednako popularan kao i u svim zemljama ex-Yu dokazuje činjenice da je Arenu ispunio do posljednjem mjesta. Od najavljenih gostiju pojavio se samo jedan Merlinov sunarodnjak - Hari Varešanović kojeg je publika dočekala velikim pljeskom.

Pjesma "Deset mlađa" oduševila pulsku publiku

Merlin je koncert otvorio pjesmom "Otkrit ću ti tajnu" sa svog posljednjeg albuma "Ispočetka". Iako je prvi dio koncerta posvetio dobro znanim starim hitovima, poput pjesama: "Godinama", "Umri prije smrti", "Švicarska" te "Nešto lijepo treba da se desi", brojna publika znala je gotovo sve riječi njegovih novih pjesma koje je otpjevao na samom kraju koncerta.

Pjesma koja se neprestano vrti na hrvatskim radio postajama - "Deset mlađa" izmamila je najveći pljesak publike, barem kad su u pitanju pjesme s njegovog posljednjeg albuma. Nakon Pule, Dino Merlin će se povodom turneje i promocije albuma "Ispočetka" zaputiti u SAD i Australiju gdje je također jednako popularan kao i u Hrvatskoj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara