Scenarist Prijatelja otkrio zašto Phoebe i Joey nikad nisu završili zajedno

Scenarist Prijatelja otkrio zašto Phoebe i Joey nikad nisu završili zajedno
Screenshot: Youtube

MNOGI su fanovi šašave Phoebe bili sretni što je njihova junakinja završila u braku s Mikeom, ali neki i danas uporno tvrde da je njen odabranik trebao biti znanstvenik David. Neki pak nikad nisu preboljeli ideju da se trebala zaljubiti u Joeyja. Jedan od scenarista Prijatelja, David Crane, tvrdi da ni njima nije bilo lako izabrati. 

"Imali smo opciju da Phoebe završi da Davidom. Obojica su bili fantastični glumci i s njom su se odlično slagali. Puno smo se predomišljali. Ne sjećam se točno kako je odluka pala na Mikea, ali moglo je biti i drugačije. Phoebe bi bila odlična s bilo kojim od njih", ispričao je on za Radio Time. 

 

Podsjetimo, Phoebe je bila jako zaljubljena u Davida, ali njihova je veza pukla kad se on odselio u Rusiju. Nekoliko godina kasnije, vratio se, odlučan da je opet osvoji, te ju je čak i zaprosio, no na kraju je Phoebe ipak izabrala Mikea. 

Crane je nešto ranije otkrio da je opcija za koju su mnogi fanovi serije navijali - da Phoebe i Joey postanu par - u startu bila prekrižena jer bi u tom slučaju sve bio "previše sređeno" te su smatrali da bi "to bila pogreška". 

"Sve bi bilo previše sređeno. Imali smo cilj da sve likove zadržimo zajedno i bilo bi stvarno lako da smo je jednostavno spojili s Joeyjem, no osjećali smo da bi to bila pogreška", objasnio je za Metro. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara