Schwarzenegger dva tjedna bez seksa jer je njegovu ženu naljutio govor u prilog Bushu

Schwarzenegger dva tjedna bez seksa jer je njegovu ženu naljutio govor u prilog Bushu
GUVERNER Kalifornije Arnold Schwarzenegger izjavio je kako je govorom potpore predsjedniku Georgeu Bushu na republikanskoj konvenciji u kolovozu razljutio suprugu Mariju Shriver, pripadnicu slavne demokratske obitelji Kennedy.

"Dva tjedna nije bilo seksa", rekao je Schwarzenegger nekadašnjem šefu kabineta američkog predsjednika Leonu Panetti u razgovoru pred tisuću ljudi.

"Sve ima nuspojave", dodao je i izazvao smijeh publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Demokrat Panetta pitao je guvernera kako je Maria Shriver, čiji je ujak bio pokojni predsjednik John F. Kennedy, reagirala na pohvale na stranačkoj konvenciji.

Tijekom 90-minutnoga razgovora Schwarzenegger je više puta spomenuo svoju ženu.

"Ne znam zašto sam uopće gledao predsjedničke debate. Ako želim gledati kako se svađaju pametni liberalni demokrat i republikanski čelnik, samo moram otići (sa ženom) na večeru. (Predsjednički kandidati) su imali sreće. Oni su to morali učiniti samo tri puta".

Očekuje se da na izborima za dva tjedna Kalifornija podrži demokratskoga kandidata Johna Kerrya. Schwarzeneggera očekuju izbori za guvernera 2006. i dobro je pazio da ne uvrijedi većinsko demokratsko izborno tijelo u svojoj saveznoj državi.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara