Sedam tipova frajera s kojima žene ne žele imati posla

Sedam tipova frajera s kojima žene ne žele imati posla
Foto: Instagram

JESTE li se ikad zapitali zašto žene bježe od nekih muškaraca, naročito u počecima veze, kad se ljudi tek upoznaju?

AskMen je sastavio popis sedam tipova muškaraca koji im se ne sviđaju. Od njih će se žene uvijek držati podalje, a šanse da se s njima upuste u vezu su jako male.

Ako se i prepoznate u nekim od ovih opisa, ništa nije konačno. Svoje mane možete držati pod kontrolom, a nakon što doznate što to žene ne vole, znat ćete i kako ih impresionirati.

1. Škrtac

Poziva ženu na večeru, a na kraju joj suptilno predlaže da račun podijele. Nikad ne troši na znakove pažnje poput cvijeća, a ako je dočeka s čašom vina, ona se može okladiti daje to bilo najjeftinije vino u dućanu. Od prvog spoja žena ima dojam da se štedi na svemu.

Zašto nije privlačan: Prvi spojevi trebali bi biti zabavni, a riječi štednja i budžet nisu zabavne. Ako žena na prvom spoju dobije dojam da će život s vama biti samo štednja, štednja, štednja, nećete biti drugog spoja.

Što napraviti ako ste taj tip: Malo se opustite s novčanikom kad se udvarate. Ne morate potrošiti bogatstvo na nju, no mora se osjećati posebnom. Cvijeće nije preskupo, a dat će joj dojam da je posebna.

2. Predvidljivi tip

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on

Žene ga ne vole jer  točno znaju kako će reagirati na sve. On slijedi neke svoje formule i nikad ništa ne želi napraviti drugačije. Spontano kod njega ne dolazi u obzir.

Zašto nije privlačan: Žene traže određenu količinu nepredvidljivosti u muškarcu i žele nekog slobodnog duha. Zbog toga im se sviđaju i zloglasni "zločesti dečki". Ne privlači ih to što su loši, nego to što su nepredvidljivi.

Što napraviti ako ste taj tip: Ne morate biti loši ili neobuzdanog duha da biste je osvojili. Nazovite je i pozovite na neplanirani izlet ili na ručak u restoran u kojem nikad niste bili. S vremena na vrijeme nastavite je tako iznenađivati kako bi veza ostala zanimljiva.

3. Svađalica

Svaki razgovor pretvara u svađu. Žene se s njim osjećaju kao da su došle na debatu, a ne na spoj.

Zašto nije privlačan: Spoj bi trebao biti  ugodno iskustvo, a ako se žena cijelo vrijeme mora braniti, neće uživati. Stalna svađa i debata je stres, a sigurno ne želite da se žene spoja s vama sjećaju kao stresnog iskustva.

Što napraviti ako ste taj tip: Najvažnije, opusti se. Ako ste ovaj tip, vjerojatno se okrećete debatama jer ste nervozni i nesigurni. Razmislite prije spoja o čemu biste mogli razgovarati i nemojte joj u svemu kontrirati.

4. Serijski zavodnici

Oni ni ne pokušavaju prikriti činjenicu da škicaju druge žene, koketiraju s konobaricom i hvale se svojim ulovima. Ukratko, nemaju nimalo poštovanja prema ženi s kojom su na spoju.

Zašto nije privlačan: Ne samo da je ova vrsta ponašanja uznemirujuća, ona također može biti loša za žensko samopoštovanje. Ako se tako ponašate kad upoznate ženu, nemate nikakve šanse kod nje.

Što napraviti ako ste taj tip: Ako ne možete trajno obuzdati takvo ponašanje, barem ga držite pod kontrolom na prvom spoju. Pokušajte kontrolirati oči da ne odlutaju za svakom ženom koja prođe, a definitivno se suzdržite od koketiranja s drugim ženama.

5. Arogantni tipovi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BROOKE CARRIE HIL (@brookecarriehil) on

Ima ogroman ego i snishodljiv je. Jako je nepristojan, ne samo prema ženi s kojom je na spoju, već prema svima za koje zaključi da su ispod njega. A njoj je to jednako grozno, ako ne i gore, kao da je bezobrazan prema njoj.

Zašto nije privlačan: Žene često gledaju kako muškarac s kojim su na spoju tretira druge ljude, jer to otkriva puno o njegovoj osobnosti. Ako vam se čini da je vaš odnos lijepo napredovao, možda ste pali na odnosu prema drugim ljudima.

Što napraviti ako ste taj tip: Nijedna žena ne želi da joj netko govori s visoka pa smirite ego na spojevima. Ako je želite impresionirati, odnosite se prema njoj s poštovanjem. I ne samo prema njoj, nego prema svima oko vas.

6. Potrebiti tip

Previše je emocionalan i odmah s njom dijeli sve svoje osjećaje. Potrebiti tipovi stalno sumnjaju u sebe i treba im konstantna potvrda da su dobri u vezi, na poslu i u prijateljstvu.

Zašto nije privlačan: Samopouzdanje i neovisnost su veoma seksi, nesigurnost i ovisnost nisu. Većina žena traži snažnog partnera na kojeg se mogu osloniti. Dakle, ako se vi uvijek oslanjate na nju, naročito u počecima veze, mogla bi posumnjati u to da ste idealan partner za nju. Počeci veze svima su teški, nemojte je još opterećivati svojim nesigurnostima.

Što napraviti ako ste taj tip: Tajming je sve pa na početku veze zadržite svoje osjećaje pod kontrolom. Jednom kad uspostavite povjerenje u vezi, možete s njom podijeliti sve što vas muči. Dotad će joj biti drago što ste se otvorili i s njom podijelili sve što vam je na duši.

7. Mizoginist

Ne krije svoju ogorčenost prema ženskom spolu. Na spoju odiše negativnošću prema partnerici i cijelom ženskom spolu, njegovi komentari su neodgojeni i uvredljivi. Koja bi žena bila u vezi s tipom koji je konstantno vrijeđa samo zato što je žena.

Zašto nije privlačan: Razmislite zbog čega imate takav odnos prema ženama. Mizoginija u većini slučajeva više govori o muškarcu nego o ženama. 

Što napraviti ako ste taj tip: U svakom slučaju morate svladati tu svoju osobinu i promijeniti stav. U suprotnom, šanse da ćete naći partnericu s kojom ćete provesti život su minimalne.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara