Šef mu rekao da svatko može raditi njegov posao, ovaj ga naučio lekciju života

Šef mu rekao da svatko može raditi njegov posao, ovaj ga naučio lekciju života
Ilustracija: Instagram

KORISNIK Reddita tvrdi da je šefa naučio lekciju života, a njegova objava na toj društvenoj mreži u samo jednom danu prikupila je više od 10 tisuća reakcija.

"Radio sam posao na kojem sam bio jedini koji je znao kako razdvojiti, očistiti, popraviti i vratiti svu opremu natrag zajedno te napraviti tjedno i mjesečno održavanje. Imao sam šefa koji mi je jedan dan rekao da radim loš posao, da ne radim dovoljno i da bi svatko to mogao raditi", počeo je svoju priču Sardorim.

Dodao je kako mu je šef rekao da će ga otpustiti ako se ne potrudi više jer "imaju priručnike za svaki komad opreme". "Te večeri rastavio sam svu opremu (i tjedne i mjesečne stvari), očistio dijelove i ostavio ih njima da ih sastave ujutro. Kad sam došao doma, ugasio sam telefon na cijeli dan jer sam bio slobodan."

"Kad sam ga upalio sljedeći dan vidio sam da sam dobio ljute poruke u kojima mi naređuju da se vratim i sastavim sve. To je trajalo sat vremena. Zatim je u porukama pisalo da ću dobiti otkaz. Zatim su me molili da se vratim. Zatim još poruka u kojima su željeli postići kompromis prekovremenim satima. Zatim je stigla isprika i ništa drugo do kraja dana osim poruke da me šef želi vidjeti čim se pojavim sljedeći dan."

Zatim je napisao kako se pojavio sljedeći dan, a polovica opreme još uvijek nije bila sastavljena. Šefovi su ga odmah željeli vidjeti, no poručio im je da ga mogu odmah otpustiti ako se ne misle ispričati. "Pogledali su se i rekli mi da se mogu vratiti na posao."

"Šef me nikad više nije nazvao lijenim", napisao je, a njegova objava postala je viralna.

Kasnije je u komentarima dao do znanja kako je mjesec dana nakon toga našao novi posao.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara