Seks i glasanje: Katalonsku stranku reklamira žena koja svršava ubacujući glasački listić u kutiju

Scrrenshot: YouTube

ŠPANJOLSKA javnost ostala je prilično šokirana kada je vidjela reklamu jedne katalonske stranke uoči izbora u toj pokrajini. U promotivnom videu mlada se žena toliko napali izvršavajući svoju političku dužnost da u trenutku dok ubacuje glasački listić u kutiju doživi orgazam. Slogan koji prati reklamu poručuje: "Glasanje je zadovoljstvo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonci na regionalne izbore danas, a originalan način za promoviranje izabrala je socijalistička stranka Joventut Socialista de Catalunya. Spojivši seks i izlazak na izbore, sigurno su privukli ogromnu pažnju javnosti, a koliko je kampanja bila uspješna, bit će poznato nakon što se izbroje svi glasovi.

Da je predizborna kampanju u Kataloniji prilično zanimljiva, svjedoči i slučaj bivšeg predsjednika nogometnog kluba Barcelona Joana Laporte, koji sada pliva političkim vodama. Na čelu svoje stranke Katalonske demokracije Laporta se na regionalnim izborima bori za ulazak u katalonski parlament. Zalaže se za neovisnost te španjolske pokrajine, a kao podršku u svoju je misiju uključio tamošnju porno zvijezdu Mariju Lapierdu, što je također izazvalo priličnu kontroverzu u javnosti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara