"Seks i grad" promoviran u New Yorku uz brojne slavne face

SINOĆ je u New Yorku održana premijera najočekivanijeg filma 2008. godine, prvog filma nastalog na temelju kultne serije "Seks i grad". Glamurozni je event popraćen desecima paparazza i stotinama obožavatelja koji su u živo htjeli vidjeti junakinje svoje omiljene serije koje su crvenim tepihom paradirale u najnovijim dizajnerskim krpicama. Obožavateljima očito nije smetalo što se prva, svjetska premijera filma održala u Londonu, a ne New Yorku - gradu u kojem se odvija radnja filma.

I dok su njezine kolegice Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis izgledale kao ikone elegancije i stila, Kim Cattrall cijelu se večer borila sa svojom preuskom haljinom kreatorice Vivienne Westwood koja joj je "upadala" u guzu, pa je glumica tako haljinu nekoliko puta morala vaditi iz stražnjice pri čemu joj nije bilo nimalo neugodno, pa se samo smiješila fotografima. Sarah Jessica Parker, najveća zvijezda cijelog događaja, nosila je srebrenu haljinu Nine Ricci, a na premijeru je došla u pratnji supruga Matthewa Brodericka. Pozdravilo ju je više od tri tisuće vjernih obožavatelja koji su se okupili ispred Radio City Music Hall-a gdje se cijeli događaj i odvijao.

"Osjećam se kao da sam u nekom predivnom snu i ovo je zasigurno jedan od najvećih trenutaka moje profesionalne karijere", priznala je Sarah. Cynthia Nixon došla je u bijeloj haljini Narcisa Rodrigueza, dok je Kristin Davis za tu večer odabrala zlatnu haljinu Donne Karan. Chris Noth, koji u filmu glumi fatalnog Mr Biga, došao je u pratnji svoje djevojke Tare Wilson i još je jednom napomenuo kako obožava svoj rodni grad. "New York je kao jedan klub u kojem zabava nikada ne prestaje i u kojem ništa nije nemoguće", rekao je Chris. Eventu su nazočile i brojne druge zvijezde poput pjevačice Mary J. Blige, glumice Ashley Olsen i nezaobilaznog Donalda Trumpa.

K.H.
Foto: Monstersandcritics.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara