Seks, seks i samo seks: Mrkvica pod plahtom (opet!) zadovoljio Rinu

Seks, seks i samo seks: Mrkvica pod plahtom (opet!) zadovoljio Rinu

NOVA stanarka Mira Mariani nakon sukoba sa "šeficom" Rinom i dalje ne namjerava pokazati ni najmanje znakove naklonosti Riječanki. "Najgore od svega je što će jednog dana biti žena i majka. Nju treba zabraniti!", kaže Mira čija ogorčenost potiče i druge stanare da kažu što misle o toj nemilosrdnoj plavuši koja se u zadnje vrijeme osjeća poprilično ugroženo, jer je, kako sama kaže, previše žena u kući.

"Malo ćemo se seliti, ne mogu spavati u kokošinjcu! Ivan i ja se selimo u zelenu sobu, a tamo gdje ćemo mi spavati, neće spavati nijedna cura, no way!", naredila je Rina. Nakon što su dugo šutjele i međusobno tračale Rinu, djevojke su ipak počele gubiti živce i otvoreno se počele sukobljavati s njom. Zasada je najdirektnija Ornela za koju Rina kaže da je "zajebana Splićanka s predugim jezikom". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je tiče "jačeg" spola, oženjenog Tomislava možemo sve češće vidjeti kako dodiruje i komentira nove, ali i stare stanarke. Tijekom ovotjednog zadatka, tajlandskog boksa, očito napaljeni Bračanin nekoliko je puta rukama i laktovima "slučajno" dodirivao Sabinine grudi, pritom se zločesto smiješio pa čak i otvoreno priznao kako ga dekoncentriraju njene grudi na što mu je ona rekla neka je gleda u oči.

Nekadašnja tabu tema, seks, u Big Brother kući postala je svakodnevna pojava. Iako se Marko i luckasta Monika skrivaju i takve stvari rade u satu privatnosti, njihovi sustanari Mrkvica i Rina seksualnim se aktivnostima bave kada, kako i gdje god im se ukaže prilika. S obzirom na to da je Big Brother zabranio da se takve stvari rade glasno i eksplicitno, oni to obave ispod plahte, brzo i potiho iako još uvijek nisu uspjeli savladati vatrene uzdahe.

A.M.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara