Seksi potezi: Evo kako napaliti nekoga bez ijednog dodira

Seksi potezi: Evo kako napaliti nekoga bez ijednog dodira

Foto: Giphy/123rf

DODIR može biti izuzetno napaljujuć, no nije jedini način na koji možete nekoga natjerati da vas poželi. Postoje razni pokreti, geste i  koje u trenutku mogu raspaliti vruće strasti. 

Sexting

Sexting ili slanje vrućih poruka seksualnog sadržaja je jedan od najčešćih oblika "predigre". Sexting može uključivati samo poruke, ali i seksi fotografije koje mogu još brže potpaliti strasti.

Pogled

Kontakt očima je klasik što se zavođenja tiče i to je s razlogom tako. Nema ništa uzbudljivije od flertovanja s nekim tko je na drugoj strani prostorije, a ovo je i dobar način da uzbudite partnera koji možda u tom trenutku priča s nekim drugim.

Oblizivanje usana

Za mnoge je ovo najseksi potez koji osoba može napraviti. Ova gesta eksplicitno aludira na seks i drugoj strani jasno pokazuje da postoji šansa da dođe do vruće akcije.

Pokazivanje dijelova tijela

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno u ovo ne spada uznemiravanje golotinjom onih koji na to nisu pristali, već je riječ o laganim seksi potezima kojima partneru možete pokazati što ga čeka kad dođete kući. Bilo da to izvedete "slučajno" ili namjerno, bitno je da na senzualan način pokažete partneru neki dio tijela koji će ga izluditi.

Dirty talk

Dirty talk uvijek pali. Nema osobe koja ne voli čuti nešto "prljavo" i seksi. Dirty talk ne mora značiti isključivo razgovor, riječ može biti i o porukama, ali i o telefonskim pozivima koji se mogu pretvoriti u nešto mnogo uzbudljivije. 

Namigivanje

Još jedan klasičan potez što se zavođenja tiče koji možete kombinirati s bilo kojim drugim navedenim potezom i uspjeh je zagarantiran. 

Podizanje obrva

Ništa ne govori: "Idemo u krevet", očitije i direktnije od seksi dizanja obrva.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara