Seksi rokerica javno ponižena i prevarena: Avril Lavigne bira razvod

Seksi rokerica javno ponižena i prevarena: Avril Lavigne bira razvod

SVE JE izglednije da će 24-godišnja pop zvjezdica Avril Lavigne zaboraviti na zavjete "i u dobru i u zlu, do kraja života" jer, ako je vjerovati američkom tisku, dozlogrdilo joj je i dobro i zlo u braku sa 28-godišnjim Deryckom Whibleyem, koji nije mogao ne poševiti nekoga sa strane i pritom javno poniziti svoju ženu.

Problemi u dvogodišnjem braku kantautorice i frontmena pop punk benda Sum 41 započeli su prije nekoliko mjeseci kad je Avril započela svjetsku turneju. Dok je ona nastupala po svim kontinentima (a usputno nadzirala pokretanje svoje modne linije Abbey Dawn) njezin je neiživljeni suprug tulumario i "ponašao se krajnje neodgovorno".

Klub u koji zajedno izlaze odabrao je za mjesto zločina

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Par je nastojao (vjerojatno Avril) održavati brak što življim dugim međunarodnim pozivima i svakodnevnim razgovorima putem interneta. Čini se bezuspješno. "Lavigne i Whibley su već mjesecima otuđeni. Deryck nema ni želje ni volje graditi vlastitu karijeru, pa vrijeme uglavnom provodi opijajući se", tvrdi neimenovani izvor National Enquirera. Prvi eksces dogodio se u kolovozu kad se Deryck s prijateljima zakrvio s grupom mladića u noćnom klubu. Avril ga je smjesta pozvala na red i već sljedećim letom on je krenuo za Japan, gdje je ona nastupala. No, dok je ona zarađivala, on je sam istraživao noćni život Tokija.

Posljednju glupost Deryck je napravio prošlog vikenda, kad je u losanđeleskom klubu Villa, gdje redovito zalazi s Avril, proveo večer s nepoznatom djevojkom. Dežurne babe snimile su svaki korak njegova grijeha - prvo nježne zagrljaje, pa došaptavanje, pa držanje za ruke, a potom i odlazak u separe. Što se do kraja te noći točno dogodilo, Avril vjerojatno ni ne zanima. Njezini prijatelji američkim tabloidima tvrde da je s njima gotovo jer "ona si nikad ne bi dopustila takvo poniženje". Hoće li ova posljednja scena mladog rokera natjerati kanadsku pjevačicu da se oslobodi (dječačkog) braka i krene u potragu za novim muškarcem, pitanje je dana. Jer, kao i obično, u životima bogatih i slavnih ništa ne ostaje tajna.

E.D.
Foto: Guliver/Getty

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara