Sementa Rajhard: "Dečki mi ne ulijeću, znaju da sam zauzeta!"

Sementa Rajhard: "Dečki mi ne ulijeću, znaju da sam zauzeta!"

SEMENTA RAJHARD, kandidatkinja koja je posljednja napustila RTL-ovu uspješnicu "Hrvatska traži zvijezdu" s nama je podijelila dojmove i iskustva koja je prikupila tijekom showa, i to hladne glave, nekoliko dana nakon showa, nakon što je sve, kako sama kaže "prespavala". "Ovo je za mene bilo vrijedno iskustvo, ali nisam sigurna bih li ga ponovila. Kao što sam već rekla, za mene je velik uspjeh bio kao prvo upasti u show, a kada su me vratili nakon ispadanja i nakon što sam još izdržala tri emisije, bila sam presretna", rekla nam je Sementa i dodala: "Smatram da sam dala sve od sebe, ali nešto ću vam reći, puno je teže pjevati pred žirijem, nego pred kandidatima".

Međutim, za žiri Sementa ipak ima samo riječi hvale. "Žiri je dobar, profesionalan i korektan. Sviđa mi se što ti odmah ukažu na sve nedostatke, a kad si dobar, za to te i pohvale", kaže Sementa. "Za mene je velik uspjeh to što me pjevač takvog kalibra kao što je Tony Cetinski, i pjevač kojeg svi vole, uočio i što cijeni moju izvedbu", dodala je.

"Bila sam spremna koliko i drugi kandidati"Sementa, koja je dospjela i na našu listu najljepših Hrvatica, osvrnula se i na svoj naknadni ulazak i otkrila nam da, iako se pomalo bojala povratka zbog napetosti koja se među kandidatima stvorila kada su čuli vijest o njezinom povratku, nikakvo rivalstvo nije osjećala. Ipak, Sementa priznaje kako su svi u HTZ kući prema njoj bili iznimno ljubazni i smatra da ljubaznost kandidata nije bila nimalo lažna. "I ne smatram da sam bila na posebnom gubitku jer nakon što sam ispala iz showa nisam dovoljno vježbala. Shvatila sam da ostali kandidati nisu bili pripremljeniji od mene, jer vremena je za sve ionako bilo malo", smatra.

"Dečki mi ne ulijeću jer znaju da sam zauzeta"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U međuvremenu, Sementa se vratila svojem "starom" životu u Oroslavju, a najviše vremena provodi - učeći! "U zadnja tri tjedna sam izostala iz škole i nakupilo se dosta toga", rekla je i dodala kako, otkako je zvijezda, njezina popularnost u Oroslavju i nije bog-zna-kako narasla. "Oroslavje je malo, mi se svi tu poznajemo i svi smo prijatelji. Dečki mi ne ulijeću jer znaju da sam zauzeta, jedino se djeca vole slikati sa mnom i ponekad me zatražiti autogram", kaže.

Sementa nam je i otkrila da dosad nije dobila nikakvih glazbenih ponuda, kako glazbenih, tako ni onih manekenskih, iako bi svojim fantastičnim stasom s hrvatske celebrity scene glatko mogla izbaciti neke manje stasom sretne, a opet popularne manekenke."Meni je na prvom mjestu škola", ponovila je i dodala: "Čak ni ne grizem toliko na glazbenu karijeru, moj prvi i jedini san je psihologija. Međutim, nikad ne znaš što će se dogoditi", skromno je dodala zvijezda u usponu koja za svoje konkurente ima - samo riječi hvale!

Vanda Voloder
Foto: RTL
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara