Šerbedžija demantirao da je prije pet godina snimao film s Cecom

GLUMAC Rade Šerbedžija demantirao je danas novinske napise po kojima je prije pet godina snimao film sa srpskom folk pjevačicom Cecom Ražnatović.

Po njegovim riječima, film "Nečista krv", nastao po istoimenom romanu Bore Stankovića, snimao je prije trinaest godina, a glavnu ulogu u njemu imala je Maja Stojanović.

Šerbedžija napominje kako je u filmu u nekoliko scena pjevala 17-godišnja Svetlana Veličković, tada pjevačica na početku karijere, koja je na snimanje došla u pratnji roditelja.

"Ona tada nije imala nikakvih veza s Arkanom kojeg je upoznala tek nekoliko godina kasnije i postala Ceca Ražnatović. Taj je film pušten u distribuciju prije pet godina jer ga iz financijskih razloga nisu mogli završiti", ističe Šerbedžija u demantiju u povodu napisa u Jutarnjem listu i nekim drugim novinama.

Napominje da je prije pet godina s Tomom Cruiseom u Australiji snimao "Nemoguću misiju II" te talijanski film "Il dolce rumore de la Vita" s Francescom Negri.

"Jutarnji list" u jučerašnjem je izdanju objavio da će se u kinima u Srbiji uskoro početi prikazivati nova verzija filma "Nečista krv" Stojana Stojića, u kojem je Ceca igrala glavnu ulogu fatalne ciganske pjevačice.

List piše da je prva verzija filma propala kod publike i kritike, a redatelj je tvrdio da je razlog tome što je ljubomorni Arkan zapovjedio izbacivanje "vrlo vrućih ljubavnih prizora" Cece Ražnatović i Rade Šerbedžije. Navodno će sada, tri godine nakon Arkanove smrti, ti kadrovi biti umetnuti u novu verziju filma, piše list.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara