Sergej Trifunović nosio majicu s likom generala Divjaka: Mislio sam da je papa Wojtyla

Foto: Blic

GLUMAC Sergej Trifunović pojavio se u petak na sarajevskoj premijeri filma "Montevideo, bog te video", no njegovo pojavljivanje izazvalo je poprilične kontroverze. Glumac je na zabavi sa hostesama, nakon premijere, nosio majicu s likom generala Jovana Divjaka, poznatog i kao "drugog čovjeka Armije Republike Bosne i Hercegovine" koji je u četvrtak uhićen u Beču temeljem Interpolove tjeralice, a traži ga se zbog optužbi za ratne zločine.

"Netko mi je u gužvi dobacio neku crnu majicu"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sergej tvrdi da nije imao pojma čiji lik na majici nosi, već je pretpostavljao da se možda radi o pokojnom papi Ivanu Pavlu II. "Bili smo veseli na zabavi poslije premijere. Plesali smo, zabavljali se i pjevali. Bio je baš dobar provod, kako to obično jest u Sarajevu pa sam se oznojio i htio otići u hotel da promijenim majicu. Netko mi je u gužvi rekao da nema potrebe i dobacio mi neku crnu majicu u plastičnoj vrećici. Vidio sam na njoj siluetu nekog lika. Na majici ništa nije pisalo, a lik me je podsjetio na papu Wojtylu", ispričao je glumac za "Blic.

"Niti znam tko je Divjak, niti kako izgleda"

Kaže kako je nekoga upitao je li to papa na majici, no rekli su mu da je taj lik pravoslavni. "Svi su se nasmijali i nastavio sam se zabavljati, a da nisam ni pogledao čiji je lik na majici koju nosim", rekao je glumac, a portalu Pulsonline je izjavio: "Niti znam tko je Divjak, niti kako izgleda". Srpski mediji pišu da u produkcijskoj kući "Intermedia network" kažu kako Sergej zaista nije nosio spornu majicu prije dolaska na zabavu, već ju je obukao kasnije. Glumac je srpskim medijima rekao kako je za generala Divjaka prvi put u životu čuo tog jutra, kad se s ekipom filma "Montevideo, bog te video" vozio iz Mostara do Sarajeva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara