Objavljen datum premijere 6. sezone"Igre prijestolja", ugovor za sedmu i osmu spreman

Objavljen datum premijere 6. sezone"Igre prijestolja", ugovor za sedmu i osmu spreman

Screenshot: YouTube

FANOVI "Igre prijestolja" zasigurno već znaju da se njihova omiljena serija vraća na male ekrane 24. travnja, ali to nije jedina novost koja je objavljena u vezi te, blago rečeno, popularne serije.
Jučer je iz HBO-a procurila vijest da je ugovor za sedmu i osmu sezonu praktički već potpisan, iako ta vijest još nije službeno potvrđena.

U tijeku su i pregovori s glumačkom ekipom oko honorara, no svim poznavateljima serije jasno je da tvorcima ne predstavlja nikakav problem ubiti omiljene likove na najgore načine i unatoč tome (ili baš zbog toga) zadržati gledanost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radnja serije u nadolazećoj šestoj sezoni prvi puta će prijeći granice literarnog predloška na kojemu je temeljena. Autor "Pjesme leda i vatre", George R. R. Martin, izjavio je da neće uspjeti dovršiti novu knjigu iz serijala prije nego što šesta sezona počne s emitiranjem.

Ta činjenica tvorcima televizijskog hita daje više slobode u nadolazećim sezonama, no vrijeme će pokazati mogu li jednako uspješno nastaviti seriju i bez knjiga koje ih podupiru. "Igra prijestolja" daleko je najuspješniji i najgledaniji HBO-ov projekt, tako da će povećalo biti usmjereno na autore i scenariste.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara