Sestra prsate Jordan traži svojih pet minuta slave i pokazuje gole grudi

ČIM JE napunila osamnaestu, Sophie Price zaboravila je sve roditeljske prodike i loša iskustva starije sestre Jordan, pa se skinula za tamošnje medije i najavila da kreće u "manekensku karijeru". Baš poput Jordan prije nekoliko godina, Sophie je potpisala ugovor s erotskom postajom Television X i priuštila si svoju prvu operaciju grudi, a san joj je, gle čuda, da postane prezenterica. Katie Price aka Jordan nije oduševljena sestrinim petljanjem u šoubiznis, navodno ne zato što misli da će biti povrijeđena, nego zato što se boji konkurencije.

"Tako je zabavno pozirati i stalno mijenjati skupo donje rublje", prvi su dojmovi 18-godišnje Sophie Price koja je karijeru počela golotinjom, a namjerava je nastaviti kao prezenterica na televiziji. "Jako se ugodno osjećam u ovakvim stvarima, a posebno mi je drago što sve nakon snimanja mogu ponijeti doma. Ipak, neću dopustiti dečku da me uživo gleda u ovome, nije to zaslužio", kaže nova potencijalna britanska seks bomba koja se na primjeru starije sestre Jordan naučila kako baratati medijima i što im u kojem trenutku ponuditi kako bi je zadržali u fokusu javnosti.

"Namjeravam iskoristiti sve prilike koje mi se ukažu"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volim se gledati na televiziji, a poput svake djevojke, uživam u višesatnom šminkanju i frizuri! Osjećam se jako povlaštenom i namjeravam iskoristiti sve prilike koje mi se ukažu", tvrdi Sophie Price i ističe kako nikad u životu neće pristati na nemoralnu ponudu, kojih se već naslušala, a nekoliko savjeta dobila je i od Jordan. Prsata starleta i "najveća seks bomba Velike Britanije", naime, želi biti upućena u svaki segment sestrine karijere, a u dogledno bi vrijeme zajedno trebale snimiti provokativni editorijal. Tako barem kaže Sophie, koja je na putu prema slavi očito odlučila iskoristiti sve svoje adute, pa čak i sestrine, ako će je to dovesti na naslovnice.

M.A.
Foto: Zootoday.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara