Seve naciju podsjetila tko je vlasnica najpoznatije štikle u Hrvata

Iako su neko vrijeme srpski mediji izvještavali o njezinu preseljenju u Beograd, Krležina drama "Gospoda Glembajevi" preselila je vlasnicu najpoznatije štikle u Rijeku, gdje trenutno živi "hotelski život" sa zaručnikom koji je prati pri gotovo svakom javnom istupu. Seve po običaju u Opatiji nije bila raspoložena za razgovor s medijima, pri čemu Matu nije ispuštala iz vida (i obratno).

Nakon debakla doživljenog u Americi, kada je zbog slabog odaziva publike otkazala turneju i vratila se u Hrvatsku, neko vrijeme nije se pojavljivala u medijima. No, sukladno potrebama samopromocije i promocije projekta na kojemu radi (ovaj put to je bila predstava "Gospoda Glembajevi"), Seve je nedavno naciji odlučila dati mali uvid u svoj privatni život, najavivši pri tome zaruke s Matom Čuljkom.

Nakon što je sinoć obavila svoju dužnost kao prošlogodišnja pobjednica i čestitala novim pobjednicima Dore, Dadi Topiću i grupi Dragon Fly, Seve se istoga trena uhvatila Mate i zaputila dalje u Rijeku, gdje će idućeg tjedna premijerno zaigrati u ulozi barunice Castelli i još jednom postati trn u oku dijelu glumačkih krugova koji njezin angažman u kazališnim predstavama i filmovima smatraju samo dobrim marketinškim potezom.

Foto i tekst:B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara