Seve pozirala sa svekrom i svekrvom na putu koji ju je "promijenio iz temelja"

Seve pozirala sa svekrom i svekrvom na putu koji ju je "promijenio iz temelja"
Foto: Instagram

SEVERINA se na Instagramu pohvalila fotografijama iz Grčke gdje je bila u društvu supruga Igora Kojića i njegovih roditelja Olje i Dragana Kojića Kebe. S njima su bili i još neki bliski prijatelji te članovi obitelji.

"Shiny happy people", citirala je Severina hit benda R.E.M. te dodala da je "zahvalna za sve". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Severina je za Grčku odabrala šarenu modnu kombinaciju koju bi malo tko mogao iznijeti. "Ja sam djevojka sa sela", dodala je uz fotografiju na kojoj sama pozira u prirodi.

Šareni outfit upotpunila je čizmama s potpisom Isabel Marant za kojima su ovih dana poludjele mnoge Hrvatice, a u njima je već pozirala i na ranijoj fotografiji koja je nastala tijekom putovanja u Grčku, za koje je rekla da ju je "promijenilo iz temelja".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

"Ovo je fotografija s nedavnog putovanja, koje je trebalo biti turističko, ali se pretvorilo u ono putovanje koje vas pomjeri i promijeni, ako je velika riječ 'iz temelja', onda bar dovoljno toliko da sebi možete reći: 'Hvala ti, lipi moj živote, što si me poslao ovdje ili me je netko pozvao tamo. Nema trećeg...' (Iako je ovo najskromnija verzija svega doživljenog).

Ovo sam ja kad sam luksuzno odjevena, na luksuznom mjestu, u vrijeme kada nemamo vremena za ovakav luksuz svaki dan. Narcise mi je netom prije fotografiranja ubrala jedna starica i poklonila... i pričala mi je dugo, na grčkom, sve sam je razumjela tek kad me pogladila po glavi, iako ne znam ni riječ grčkog, osim 'efharisto' (Efcharisties - Hvala)

Ne želim pisati što sam tamo doživjela, jer bi tabloidi i toaletoidi to prenijeli drugačije...

Ovo je za mene bio luksuz. Jer luksuz nije šminka, ni štikle (ni sve ono što ću već sutra obući, kad neću biti luksuzna, nego obična, ali i što volim, da ne budem licemjerna), ni mondena mjesta (koja su lijepa), ali ovo je luksuz za moju dušu, ovo je u današnje vrijeme luksuz za svačiju dušu, samo što nemamo vremena za ovaj luksuz. Ovo sam zapravo ja, s malo šminke, u udobnim čizmama. Družim se s ljudima koje volim, s kojima mi je lipo, koji su sa mnom i ja s njima iz ljubavi, a ne zbog osjećaja dužnosti", napisala je tad.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara