Severina je na odmoru iz snova: Pogledajte kamo ju je Igor odveo nakon Dubaija

Severina je na odmoru iz snova: Pogledajte kamo ju je Igor odveo nakon Dubaija

Foto: Instagram

SEVERINA i Igor Kojić prije nekoliko su se dana vratili s medenog mjeseca u Dubaiju, no nakon kratkog boravka u Beogradu ponovno su sjeli u avion. Srpski Blic piše da je par ovog puta odlučio posjetiti Afriku, točnije Zanzibar.

"Severini je Igor ispunio želju da odu na neko romantično i mirno mjesto daleko od kuće, pa je ona izabrala da to bude Zanzibar. U Dubaiju im je bilo prekrasno, ali su stalno bili s nekim društvom pa su sad poželjeli malo samoće. Ovaj otok prepun je predivnih plaža, a par je odabrao najbolji period u godini kada tamo uglavnom idu oni koji vole Afriku", rekao je izvor blizak pjevačici i njenom suprugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanzibar je najljepši upravo u periodu od siječnja do veljače, kad je toplo, ali ne previše. Severina i Igor stoga uživaju u večernjim šetnjama plažom.

"Severina je maštala da će pronaći čovjeka koji voli iste stvari kao i ona. U Dubaiju su se vozili paraglajderom, vozili se pustinjom, ronili, radili apsolutno sve zajedno i za to su imali najljepše društvo, malog Aleksandra. Ovoga puta odlučili su uživati u dijelu svijeta koji im je nepoznat i pun novih izazova", tvrdi izvor.

Igor se od Severine ne odvaja pa je prati i na nastupe, a srpski mediji pišu i da joj je navodno postao i menadžer. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara