Severina: Ljubav me inspirirala da nakon sedam godina opet pišem pjesme

Foto: Bruno Konjević/Cropix, PR fotografije

U PONEDJELJAK navečer u zagrebačkom Plaza baru Severina je, kao zaštitno lice, predstavila anticelulitnu kremu kozmetičke marke Skeyndor. Na predstavljanje je došla u crveno-bijeloj dugoj haljini otvorenih ramena. Program predstavljanja vodila je glumica Leona Paraminski koja i sama, kako nam je priznala, koristi ponekad anticelulitnu kremu. "Ja baš nemam problema s celulitom, ali sam probala anticelulitnu kremu i pomogla mi je", zaključila je glumica.

Severina: Hvala mami i tati što danas ovako izgledam

Pjevačica se pred okupljenim prvo zahvalila roditeljima zbog genetike koju smatra najvažnijom zbog njenog dobrog izgleda. Ipak, priznala je kako redovito vježba te koristi razne kreme. "Ne znam tajnu dobrog izgleda, samo želim zahvaliti mami i tati što su mi podarili ovu genetiku", izjavila je.

Za Skeyndor, čije je zaštitno lice, snimila je i knjižicu u kojoj se nalazi posebni program za mršavljenje. U njoj se nalaze vježbe koje je osmislila s trenerom, a također se nalaze i upute o pravilnoj prehrani koje je smislila sa svojom nutricionistkinjom. "Imam sreću što sam kroz svoj životni poziv imala prilike upoznati drage ljudi koje su mi pomogli oko tih malih stvari koje nas čine sretnima", komentirala je Severina svoj rad sa stručnjacima na području mršavljenja i vježbanja.

"Ne udajem se za rođendan, ali sretna sam što ću ga proslaviti sa svojom ljubavi i prijateljima"

Upitali smo pjevačicu da nam komentira napise nekih srpskih medija koji su objavili vijest da se udaje za Milana Popovića za njen 39. rođendan koji je 21. travnja. "Oni mene udaju godinama, zgodno su oni to povezali, ali neki dan su pisali da sam se posvađala s Milanom u restoranu pa danas da se udajem, pa onda kad smo Milan i ja prohodali su pisali da su nam babe gatare prognozirale nešto, zatim da sam upoznala njegovog oca koji je, nažalost, preminuo prije pet godina. Možda je to zato, jer ne pričam puno za medije o tim stvarima pa oni sami sklapaju svoje mozaike. Važno je da sam sretna i da ću taj svoj rođendan proslaviti sa svojom ljubavi i prijateljima", izjavila je te kratko dodala:  "Slavit ćemo u Zagrebu i bit će lipo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljubav me inspirirala da nakon sedam godina opet počnem pisati pjesme"

"Nisam ništa napisala ima već sedam godina, od pjesme `Šta me sad pitaš šta mi je` ako ne računamo `Moju štiklu` za koju sam napisala tekst tako da me to pisanje najviše veseli. Na prošlom albumu su radili Bregović i Marina pa sam rekla da neću ništa raditi jer imam njih dvoje", priznala nam je Severina. 

Stoga smo je pitali što ju je nakon toliko godina inspiriralo da opet počne pisati, a ona nam je sa smiješkom rekla: "Ljubav me inspirirala da ponovno počnem pisati pjesme. Što je kod inspiracije, čovjek to radi ili ne radi. Postoje oni koji rade svakodnevno, a to se meni nije događalo do sad. Ja to svaki dan črčkam, postoji nekoliko pjesama, ali dvije se mogu uglazbiti".

"Možda bih izdala knjigu poezije"

Zanimalo nas je kakve su ostale pjesme koje je napisala, a ne može ih uglazbiti pa nam je Severina objasnila: "Te ostale pjesme koje sam napisala, a ima zapravo takvih koje datiraju još iz devedesetih, više su onako pjesme poezije. Dosta su teške i krvave i zato spadaju u poeziju, nisu za uglazbljivanje". Na pitanje je li razmišljala o izdavanju knjige poezije priznala nam je: "Možda bih izdala i knjigu poezije, ali mislim da nemam još dovoljno pjesama za to".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara