Severina priznala da je Igor kriv za njenu novu pjesmu: "Jednog dana mi kaže..."

Severina priznala da je Igor kriv za njenu novu pjesmu: "Jednog dana mi kaže..."
Foto: Jelena Balić

SAMO je dan prošao od objave nove Severinine pjesme ''Imaš pravo'', a već je potpuno jasno da je riječ o još jednom hitu gospođe Kojić.

Severina je na Instagramu zahvalila svima na podršci, a posebno se osvrnula na svog supruga Igora i objasnila kakvu je on ulogu imao u odabiru pjesme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

"Hvala svima na predivnim riječima. Jako sam sretna da vam se sviđa ova pjesma... Hvala mom suprugu koji ju je slušao danima (i noćima) i jednog dana kaže: 'Aj meni za ljubav pošalji Marini'. Trebala joj je jedna noć i već sutradan ujutro mi je poslala tekst. Makice moja, volim te. Hvala mom Darku Drinovcu što je napravio malo remek djelo od spota. Hvala mom odredu za ljepotu... Hvala svima koji su bili na snimanju. Volim vas", napisala je Severina.

''Pjesmu Nikosa Oikonompoulosa, Ine Kati Laika, je danima slušao moj suprug, a onda me nagovorio da ju pošaljem Marini Tucaković da napiše tekst. Posvećujem ovu pjesmu ženama herojima koje su žrtve bilo koje vrste nasilja. Za sve nas osjetljive…'', rekla je Severina nakon objave spota

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara