Severinin menadžer: Određeni mediji izmišljaju tekstove o njoj, ponekad razmišljamo o tužbi

Foto: Ranko Šuvar/Cropix

TOMISLAV PETROVIĆ, Severinin menadžer, izjavio je za Index kako je današnji tekst, koji je objavljen na srpskom portalu Blic, izmišljen. "Cijeli tekst objavljen u Blicu je izmišljen", rekao nam je Petrović. Severinin menadžer otkrio nam je kako mediji s naših prostora stalno izmišljaju tekstove u pjevačici.

"Ima slučajeva kad im je odbijen intervju, većinom iz razloga što Severina pokušava zadržati svoj život privatnim"

"Ima raznih slučajeva, određeni mediji prenose informacije pozivajući se na izvore bliske Severini. Ima i slučajeva kada im je odbijen intervju, većinom iz razloga što Severina pokušava privatni život zadržati privatnim što je više moguće, pa se namjerno iskrivljuju činjenice. Zadnji takav objavio je Dnevni avaz, koji su prenijeli i ostali mediji, o tome kako je Severina na koncertu imala dvije i pol tisuće posjetitelja na koncertu u Tuzli, a bilo ih je daleko više, otprilike kao i na koncertima Tonyja Cetinskog i Gibbonija, također nedavno održanim u Tuzli. U takvim slučajevima se radi o namjernoj zloupotrebi medija, da ne kažem reketu", zaključio je Petrović. Nadodao je i da ponekad razmišlja o tužbi. 

Blic: "Milan i Sverina su u Zagrebu, idu na večere, šetaju njezinog psa, jako su slatki"

Dakle, Blic je danas donio priču kako su Severina i njezin dečko Milan ovih dana zajedno u Zagrebu te biraju pjesme za njezin novi album, koji treba izaći u lipnju. Nadodali su kako je naša najveća zvijezda svog dečka uključila u posao te joj on pomaže. "Evo, sad su u Zagrebu, obilaze skladatelje, idu na večere, šetaju njezinog psa i jako su slatki. Stalno se drže za ruke i vidi se da se jako vole", izjavio je "izvor" blizak Severini. Blic piše i kako se Seve pored Milana osjeća kao princeza te ga smatra pravim gospodinom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara