Sexy pizza na jelovniku Jezikove juhe

Foto: RTL

DRUGA epizoda nove sezone "Jezikove juhe" snimljena je u "centru svijeta" - Ludbregu. Zaposlenici pivnice Mejaši u Ludbregu požalili su se na mnogo stvari, a neke od njih su smjene od trinaest sati, jako puno posla u jutarnjoj "šihti" te stalno, trideset godina nepromijenjeno letargično okružje restorana. Pored tradicionalne pivnice nalazi se hotel s identičnom ponudom koji više odmaže nego pomaže radu pivnice. Iako su vlasnici zadovoljni poslovanjem objekta, Stephana su pozvali zbog "ideja kojima bi malo poboljšao poslovanje".

Juha iz vrećice, najlošiji srneći gulaš koji je gastro stručnjak Jezikove juhe ikad kušao i sirovo tijesto na "Sexy pizzi", samo su neka od prosječnih jela koja ne odaju dojam da je pivnici Mejaši potrebna samo "mala pomoć". Stephan je kuharicama dao slobodne ruke da mu pripreme neka jela koja bi one voljele imati na jelovniku. Finalni rezultat nije bio dobar pa se jedne kuharica rasplakala zbog Stephanove oštre reakcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stephan Macchi je kuhinju pivnice Mejaši nazvao - pola cirkus pola kuhinja! Koliko je Stephan zaista bio neugodan, pogledajte u utorak, u drugoj epizodi "Jezikove juhe" na RTL-u.

>Tema - Jezikova juha: Članci, fotografije, videoclipovi

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara