Shakirin koncert u Zagrebu pomaknut: Dolazi dan ranije i nastupa 10. svibnja

Foto: AFP

UMJESTO 11. svibnja, kao što je prvotno bilo najavljeno, Shakira će svoj koncert u Areni Zagreb održati dan ranije, u utorak, 10. svibnja. "Promjena datuma bila je nužna zbog logističkih razloga", izvijestili su iz Lupa Promocije.

Shakira po drugi put u Hrvatsku dolazi u sklopu svoje "The Sun Comes Out" turneje, a prema najavi, za publiku sprema pravi spektakl koji će biti mješavina starih i novih hitova. Prvi put je Shakira svojim bokovima mrdala na Hrvatskom tlu, podsjetimo, 2006. godine, kad je održala koncert na stadionu u Velikoj Gorici.

Prema najnovijim podacima, europski dio svoje turneje Shakira započinje 5. svibnja u susjednoj nam Mađarskoj, točnije Budimpešti, a potom, uoči nastupa u Zagrebu, slijede Rumunjska (Bukurešt, 7. svibnja) i Srbija (Beograd, 9. svibnja). Nakon Hrvatske, Shakira će tijekom svibnja i lipnja nastupati i u Njemačkoj, Poljskoj, Austriji te Francuskoj.

Ulaznice za Shakirin zagrebački koncert u prodaju kreću u petak, 25. veljače. Cijena ulaznica kretat će se od 300 do čak 1.550 kuna. Za fan pit ćete tako morati izdvojiti 400 kuna, za sjedenje na donjim tribinama od 350 do 400 kuna, za sjedenje na gornjim tribinama 300 kuna, za parter 330 kuna, za ložu 750 kuna, a u prodaji su i dva posebna paketa ulaznica po cijeni od 1.550 kuna, od kojih je svaki dostupan za samo 100 najbržih.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara