Shanen Doherty se izlajala: Novi "Beverly" obiluje oralnim seksom!

Shanen Doherty se izlajala: Novi "Beverly" obiluje oralnim seksom!

SHANEN DOHERTY, bahata zvijezda koju je proslavila uloga ljepuškaste Brende u teen sapunici "Beverly Hills 90210" otkrila je detalje sa snimanja prvih epizoda serije za koju se predviđa da će biti glamuroznija od svojeg prethodnika, nove verzije "Beverlyja", imenom "90210". Shanen se izlajala i novinarima otkrila kako će već u prvim epizodama remakea jedna od glavnih scena biti ona eksplicitnog oralnog seksa između novih bogatih i razmaženih tinejdžera, te tako dala zaključiti kako je u novoj seriji od starog i čednog "Beverlyja" malo ostalo. "Istina je, vremena su se promijenila. Ne mogu zamisliti Brendu kako kleči i baca se na posao, ali u '90210' takvih scena će biti u izobilju", potvrdila je Shanen.

Takozvanom spin-offu nekoć planetarno popularnog "Beverly Hillsa" tvorci su ime skratili u poštanski broj elitnog losanđeleskog naselja, ali ostale stvari i dalje ostaju iste - grupa pogubljenih tinejdžera i dalje će pohađati izmišljenu West Beverly High srednju školu te će i dalje voditi društveni život toliko buran, da bi im svaki društveno aktivni tinejdžer mogao pozavidjeti na njemu.

Radnja "90210" u usporedbi sa starom verzijom je doživjela male preinake, ali nit cijele priče ostala je jednaka. U središtu serije i dalje je obitelj koja se sa zapada seli na Beverly Hills, ima dvoje djece istih godina - biološku kći  Annie te usvojenog sina Dixona. Otac obitelji je bivši školarac odrastao na Beverly Hillsu koji je pohađao upravo Beverly Hills High, i koji se nakon mature odselio u St. Louis, da bi se sada ponovo vratio u Los Angeles s djecom i suprugom Celiom, sportašicom koja je osvojila Olimpijsko zlato i dvoje djece koje će se iz nastavka u nastavak upoznavati s mondenim svijetom losanđeleskih izlazaka, drogiranja i drame.

Američka premijera zakazana za početak listopada

Hoće li nova ekipa sastavljena od relativno nepoznatih glumaca, između ostalih od Tristana Wildsa, Shenae Grimes, Dustina Milligana, Jessice Stroup, Ryana Eggolda, AnnaLynne McCord i Michaeala Stegera uspjeti ponoviti staru slavu i steći instantnu popularnost, gledatelji će moći naslutiti početkom listopada, kad je seriji zakazana američka premijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tori Spelling i Ianu Zieringu ponuđeni sramotno mali honorari

Otkako je najavljeno snimanje "Beverlyjevog" spin offa, pretpostavke o novoj sapunici ne prestaju puniti američke tabloide, svi se pitaju kako će serija izgledati, a najviše prašine podignulo je, bez premca, pojavljivanje starih junaka u novoj verziji serije. Prva je paniku digla slavna kći slavnog tatice Spellinga, Tori, kojoj je za povratak u "Beverly" ponuđen znatno niži honorar nego Shanen Doherty i Jennie Garth. Jennie i Shanen pristale su na honorar od trideset do pedeset tisuća po epizodi, a Tori, kojoj su ponudili oko desetak tisuća, kada je saznala koliko je producenti malo cijene u usporedbi sa starim kolegicama, ulogu je odbila.

Međutim, gore od Tori Spelling prošao je Ian Zeiring, koji je u prvom "Beverlyju" igrao punih deset godina, jednako kao Jennie i Tori, od 1990. godine, kada se serija počela snimati pa sve do zadnjih kadrova koji su se snimili 2000. godine, razmaženog usvojenog sina glumice iz popularne sapunice. Njemu je, za razliku od njegovih "zvjezdanih" kolega po epizodi ponuđen honorar od pet tisuća dolara. Svi stari likovi u remakeu bi trebali zaigrati svoje prvotne uloge.

V.V.
Foto: Daily Mail, NBC

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara