Shaquille O´Neal na sudu zbog prijetnji bivšoj ljubavnici Mary Jane

GOROSTASNI će se centar Phoenix Sunsa, Shaquille O'Neal, 4. rujna pred sudom morati obraniti od optužbi američke hip-hop glazbenice Alexis Miller koja ga optužuje za uhođenje i prijetnje. Naime, kako se navodi, Miller umjetničkog imena MaryJane je bivša Shaqova ljubavnica, koju on kasnim pozivima uznemirava i prijeti joj okončanjem karijere.

Miller je izjavila kako joj je O'Neal jednom prilikom zaprijetio da će samo jednim telefonskim pozivom uništiti njenu karijeru, no da su te prijetnje otišle i korak dalje, pa strahuje za svoju sigurnost. Tamošnji sud je naredio prekid međusobnih kontakata sve do saslušanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavni je košarkaš nedavno objavio kako se ipak ne razvodi od supruge Shaunie. Njih su dvoje, naime, prošle godine pokrenuli zahtjev za rastavom braka, ali su se stvari očito promijenile. "Sad zapravo uopće ne znamo zašto smo htjeli razvod. Stvari su trenutno doista na svom mjestu, pa smo zaboravili povući papire za razvod. Čim se vratimo s Floride, to je prvo što ćemo učiniti. Problemi su za nas daleka prošlost", rekla je medijima Shaunie O'Neal koja je u nekoliko navrata, i prije pokretanja razvoda, prozivana kako manipulira karijerom supruga i troši na tisuće dolara bez njegovog znanja.

M.A., Totalsport

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara