Sharon Stone i Tim Allen konkuriraju za ovogodišnju Zlatnu malinu

"Sirove strasti 2" glavni su favorit za ovogodišnju Zlatnu malinu, s čak sedam nominacija. Sharon Stone ni ovim se filmom nije uspjela vratiti u prvu ligu holivudskih zvijezda te je nominirana za najgoru glumicu, a izvjesno je da će je i osvojiti tu nimalo prestižnu nagradu. Konkuriraju joj Hillary Duff, Lindsay Lohan i Jessica Simpson, koje u 2006. godini zaista nisu nimalo kritički birali filmove u kojima će glumiti.

Apsolutni rekorder ovogodišnjih Zlatnih malina je Tim Allen, koji je za najgoreg glumca nominiran zbog čak tri filma, a društvo mu prave Nicolas Cage, Ben Kingsley, Martin Short i Danny DeVito. Jedina glumica u povijesti koja je došla po nagradu je Halle Barry (zaradila ju je u "Catwoman"), a organizatori ove godine očekuju da će dodjeli prisustvovati upravo Allen, koji je u SAD-u već dugo poznat po smislu za samoironiju.

Dodjela se održava 24. veljače, dan prije Oscara, i nije nimalo glamurozna, obzirom da ju nominirani glumci izbjegavaju i svoje skulpture dobivaju poštom.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara