Sienna Miller prekinula vezu s Judeom Lawom zbog drugog muškarca?

Foto: JLP

SIENNA MILLER i Jude Law su ponovno prekinuli, a sada strani mediji počinju s objavljivanjem detalja o prekidu koji je šokirao Britaniju. Prema informacijama bliskim zgodnom glumcu, on nije želio prekid te je ostao šokiran nakon što ga je 29-godišnja djevojka ostavila. Prekid su objavili ovih dana, a o razlozima nisu htjeli previše pričati. Ipak, izvor blizak Judeu se raspričao za strane medije.

"Očito je da Judeu sada ne ide na privatnom planu. Sve što mogu reći je da trenutno prolazi kroz grozno razdoblje. Ovakve situacije su teške, to je grozno. Dobro je to što je zauzet i što ima puno toga za raditi. Naravno da on nije kriv za prekid. Nije uopće pošteno da se to piše jer je bio šokiran svime", otkrio je izvor.

Osim što je Sienna kriva za prekid, kriv je i njezin kolega Joe Armstrong, u kojeg se lijepa glumica navodno zagledala dok su radili zajedno na jednoj kazališnoj predstavi. Budući da je Jude slomljen zbog svega, njegovi roditelji su mu ponudili obiteljski dom i potporu kako bi se oporavio. Ipak, on vrijeme provodi s bivšom suprugom Sadie Frost i njihovo troje djece. Sadie nikad nije simpatizirala Miller i navodno je presretna što je ta veza prekinuta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara