"Silovao me brat najbolje prijateljice, a nekoliko godina kasnije prevarila sam dečka s njim"

"Silovao me brat najbolje prijateljice, a nekoliko godina kasnije prevarila sam dečka s njim"

Screenshot: Youtube

JEDNA je žena podijelila nevjerojatnu priču o tome kako je prevarila dečka s čovjekom koji ju je silovao.

Pišući za Marie Claire otkrila je da ju je silovao brat najbolje prijateljice dok je pohađala fakultet. U vrijeme napada imala je samo 21 godinu, a nekoliko godina kasnije ona ga je zavela i ponovo otišla s njim u krevet.

"Ležala sam na madracu na podu, a on je bio na meni i nasilno ulazio u mene. Pogledala sam preko ramena i prepoznala da se radi o bratu moje najbolje prijateljice.

Pokušavala sam se prisjetiti što se događalo i jesam li pristala na to. Posljednje čega sam se sjećala bio je dolazak na jednu zabavu s cimericom koja me nagovorila da popijem nekoliko kratkih pića prije dolaska. Prijateljica je primijetila da sam jako pijana pa me odvela u sobu da odspavam. Tamo je bio njen brat koji je došao u posjet", piše ona.

Prijateljicama je samo ispričala da se radilo o seksu na jednu noć i odlučila da više neće razmišljati o tome. Jako ju je pogodila reakcija cimerice kad joj je priznala da je spavala s nekim koga je upoznala tu večer.

"Nikad neću zaboraviti njen hladan odgovor: 'Znači imala si svoj prvi seks za jednu noć, zar se ne osjećaš cool?", rekla je.

Nikome nije otkrila što joj se dogodilo i nakon što je diplomirala pronašla je posao, a onda je nekoliko kolega s fakulteta predložilo ponovno okupljanje.

"Bila sam jako uzbuđena. Ni trenutka nisam razmišljala hoću li se pridružiti obiteljskoj večeri moje prijateljice, čak i ako je to značilo da ću morati komunicirati s njenim bratom. Moje je poricanje bilo tako duboko da sam sjedila nekoliko metara od njega i ponašala se kao da ništa nije bilo", otkrila je ona.

Nakon večere brat se pridružio izlasku, a njihov razgovor ubrzo se pretvorio u flert.

"Namjerno sam popila više da zaboravim na traumu, a onda sam mu predložila da odemo do njegova stana. Začudo, kad sam se opet našla s njim u krevetu, nije me bilo strah. Mazili smo se na krevetu, ja nisam ponudila više, a on nije navaljivao. Kad sam se probudila, vidjela sam troje prijatelja kako me zbunjeno gledaju s njegova kauča.
Znali su da sam u ozbiljnoj vezi i da prijevaru ne shvaćam olako. Znala sam da bi me trebalo biti sram, ali moja želja za osvetom bila je jača od toga", zaključila je.

Iako se želja da ponovo bude sa svojim silovateljima mnogima čini nerazumljivom, psiholozi tvrde da je to normalna reakcija.

"Jedan od načina na koji se žrtve seksualnog nasilja bore s traumom je stvaranje situacije u kojoj one imaju kontrolu koju ranije nisu imale", objasnio je harvardski profesor Jim Hopper, stručnjak za seksualno nasilje i traumu.

"Trebalo mi je osam godina da uzmem u obzir činjenicu da sam ja zapravo žrtva. Kad sam svom terapeutu i svom zaručniku prošle godine ispričala što se dogodilo, oboje su se složili da je riječ o silovanju. Zahvalna sam ljudima poput Hoppera koji shvaćaju je oporavak od seksualnog napada težak, dugačak i naporan proces. Sada shvaćam da sam ponovo ušla u krevet sa svojim silovateljem zato što je to bio moj obrambeni mehanizam. I vrijeme je da svi napokon shvate kako taj neprirodan i odvratan čin silovanja zaista može izazvati isto takav neprirodan i odvratan odgovor žrtve", rekla je autorica.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara