Silvio Berlusconi organizirao orgije u jacuzziju i djevojkama nudio marihuanu?

Foto: JLP

DETALJI oko najnovijeg seks skandala talijanskog premijera Silvija Berlusconija svakim danom izlaze na površinu. Osim marokanske tinejdžerice, sada se javila i elitna prostitutka Nadia Macri koja tvrdi da je prisustvovala orgijama koje je organizirao Berlusconi te da je i ona sama spavala s njim nekoliko puta.

Berlusconi djevojkama nudio marihuanu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, 28-godišnjakinja kaže da su jednom prilikom imali divlji seks u jacuzziju gdje je osim nje bilo nekoliko žena s kojima se također seksao. Čitavo to vrijeme, djevojke su navodno pušile marihuanu, koju im je talijanski premijer nudio. Lijepa Nadia kaže kako je s Berlusconijem spavala u travnju prošle godine, u njegovoj luksuznoj vikendici Villi Certosi, a zatim šest mjeseci kasnije u njegovom domu u Arcoreu, nedaleko Milana.

O razuzdanim zabavama progovorila je i Marokanka Karima Keyek koja pak tvrdi da nije imala seksualne odnose s premijerom. "Silvijev problem je taj što u svoj dom poziva ljude koje ne poznaje. Ne razmišlja o posljedicama, posebice jer je imao sličnih problema u prošlosti", smatra 18-godišnjakinja koja je za vrijeme druženja s Berlusconijem bila maloljetna.

Premijer pokazivao ljubavnicama skulpturu Supermana na kojoj se nalazila njegova glava

"Kada sam došla u njegovu kuću, tamo se nalazilo oko desetak žena. Neke su bile poznate, neke anonimne, ali sve su bile jako elegantne i očuvane. Sjela sam pokraj Silvija i pričali smo o svemu, samo ne o politici. Zatim nam je pokazao mramornu skulpturu Supermana na kojoj se nalazila njegova glava", ispričala je Marokanka kojoj je Berlusconi na kraju večeri poklonio dijamantnu ogrlicu te joj dao sedam tisuća eura jer je imala problema zbog ilegalnog boravka u Italiji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara