Simona i Ante Gotovac u raljama života: Tko je ovdje lud?

MEDIJSKA pompa koju oko sebe diže bračni par Gotovac ne jenjava - cijela stvar već je odavno počela nalikovati na lošu sapunicu čiji zaplet je nedavno kulminirao javljanjem Simoninih rođaka medijima kako bi im ispričali "svoju stranu priče" i svoje viđenje drage im Simone i još dražeg im Simoninog supruga Ante. Navodno je Simonina majka svoj gnjev obrušila na zeta Antu, koji navodno sve novce koje Simona zaradi "slijeva" na svoj račun, svoju suprugu neprekidno maltretira, te joj je navodno čak uskratio i mobitel - sve samo da se ne bi mogla javiti vlastitoj majci. Iako je Simona za novinare regularno dostupna i na svoj telefon se uredno javlja.

Ni Ante punici nije ostao dužan. "Ma ona je psihopat, ta žena je psihopat. Nije istina da sam Simoni oduzeo telefon, to su gluposti. Ja sam u Simonu uložio novce, mi smo bračni par, naš bankovni račun je zajednički.", objasnio je Ante o čemu je točno riječ, ali odakle dolazi tolika medijska hajka na "jedan običan hrvatski par" ante nije mogao objasniti.

Mama, pusti me na miru!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gospođa Gotovac pak, s druge strane, vlastitu majku preko medija moli da ostavi njezin "privatni" život na miru i da se ne petlja između nje i supruga čiji karakter je, u najmanju ruku, nezgodan. "Sto puta sam ponovila, Ante je temperamentan i voli planuti. Često se svađamo, ali se jednako tako često i mirimo. Osim što je temperamentan, Ante je i jako nježan, a novinari uvijek izvlače iz konteksta i uveličavaju stvar. Jedva čekam da cijela stvar splasne", Simona je odrješito komentirala cijelu stvar.

Novinari, pervertiti, rođaci, slučajni prolaznici...

Na optužbe Simonine tetke Zlate Kamenjas, koja tvrdi "kako je Simona bahata, ohola i bezobrazna, te kako je glupa, a pravi se Slovenka", Simona se ne obazire. "Bez komentara!", Simona je bila kratka i jasna. Gotovčevi, ukoliko su htjeli privući pažnju javnosti i medija, uspjeli su - novinari ih prate u stopu, slučajni prolaznici svako malo ih zateknu kako se negdje u javnosti svađaju, pervertiti noćima dahću na telefon, a dan u medijima bez Simone i Ante je kao ljeto bez sunca.

V.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara