"Simonica, drkati sigurno neću i dok se ti duriš ja ću guziti okolo"

Tekst: A.M.
Foto: Index

DRUGA epizoda reality showa Gotovčevi započela je snimkama s ljetne turneje Simone Gotovac. Scena u kojoj Simona zajedno s maloljetnim djevojčicama pjeva stihove poput "Lova, meni treba lova" ili "Hoću ljubav, brilju i Ferrari" zasigurno neće oduševiti mnoge majke čijim kćerkama je uzor Simona Gotovac i njezini stihovi.

Osim druženja s Markom Grubnićem, koji je Simoni pomogao da pronađe savršenu haljinu za završni party festivala u Neumu, u "Gotovčevima" je otkrivena i istina o razvodu, ali i o Antinim nevjerama. Naime, sve je započelo kad je Grubnić odveo Simonu na tržnicu kako bi joj kupio japanke.

"Nije jedna koza, ima ih stado"

Tamo joj je jedan prodavač rekao da je vidio njezinog "frajera" sa starijom gospođom na ručku. "Vjerujte mi, nije frajer ako guzi okolo", izjavila je uzrujana Simona koja je kasnije rekla da je dotična gospođa njihova zajednička prijateljica i prijateljica njezine majke.

"Nije jedna koza, ima ih stado", rekla je Simona samo nekoliko sati kasnije. Tad se prvi put spomenula i Rajka, manekenka iz Srbije koja je zvala sve novinske redakcije da kaže kako joj se Ante upucava. Simona i Ante su je zatim nazvali i pokušali saznati zašto ona priča okolo da je imala nešto s Antom.

"Možemo snimati, ali makni se privatno od mene. Ne volim te, tu si se zajebao"

"Ljudski je je praštati. Ljubavi, ja ti sve opraštam", rekla je Simona svom suprugu koji ju je ignorirao razgovarajući na mobitel. Iako se činilo da je Simona zaboravila priče koje neprestano kruže o nevjeri njezinog supruga, Simona se nešto kasnije ponovno prisjetila situacije s Rajkom pa se svađa nastavila i na molu kad su išli na vožnju jedrilicom. "Možemo snimati, ali makni se privatno od mene. Ne volim te, tu si se zajebao", izjavila je bijesna Simona nakon što ju je Ante pokušao smiriti.

Ipak, Simona se po tko zna koji put smirila i neprestano dozivala svoju "ljubav" dok su se vozili na jedrilici. Svađa koja je započela oko podneva, na kavi s Modnim Mačkom, dobila je još jedan nastavak i to na romantičnoj večeri nekoliko trenutka poslije.

Simona, koja kao da je jedva čekala idealan trenutak, počela je nabrajati imena raznih žena s kojima ju je Ante navodno prevario. "Petra, Ivona, Lucija, Rajka... To su samo neke od osoba iz Antinog telefona. Ne znam što te osobe rade u njegovom telefonu", izjavila je Simona koja se nije previše zabunila s obzirom na to da je Ante aferu s dotičnom Petrom i sam potvrdio.

Ante je mrtav-hladan priznao nevjeru

"Petrica je jedna lijepa djevojka iz Osijeka. Nju sam upoznao kad sam imao jedno loše razdoblje sa Simonom, bili smo razdvojeni, a ona me utješila. Sve je to jedna normalna situacija", izjavio je Ante koji dodaje da je ona bila djevojka Alena Borbaša.

Na kraju druge epizode realityja, Simona se osvrnula i na svoj život i karijeru koju je izgradio njezin suprug Ante. "Ja sam prije bila nitko i ništa, a Ante se potrudio da ja dođem na tron. Odradila sam razne nastupe s temperaturom i upalom jajnika, sve to Ante zna i sve je to cijena slave", rekla je tužna Simona kojoj su zatim krenule suze.

"Cijeli život sam razmišljala sa srcem, ali sad mi je dosta svega"

"Cijeli život sam razmišljala sa srcem, ali sad mi je dosta svega. Dosta mi je medija. Trebala bih započeti jedan normalan život sa svojom Gabrijelicom, daleko od Ante i Hrvatske", izjavila je za kraj Simona koja je spakirala kofere i suprugu nakon povratka u Zagreb poručila da je zahtjev za razvod već predan. Ante, kao i uvijek, bahato je odgovorio: "Simonica, drkati sigurno neću i dok se ti duriš ja ću guziti okolo".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara