Simon(ic)a i Ante zbog razvratnog života pred medijima ostaju bez kćeri?

SVI ONI koji su proteklih dana na Indexovom forumu očajavali zbog nedostatka vijesti o obitelji Gotovac danas dolaze na svoje - zbog eksploatiranja kćeri Gabrijele te nemoralnog ponašanja čiji je svjedok otkad se rodila, reagirao je Ured pravobraniteljice za djecu. Opasku su dobili i neki mediji, jer su objavljivali sliku maloljetne Gabrijel(ic)e, a cijela je obitelj, po preporuci pravobraniteljice Mile Jelavić, stavljena pod nadzor Centra za socijalnu skrb.

"Ured pravobraniteljice za djecu zatražio je izvješće od Centra za socijalnu skrb Zagreb o obitelji Gotovac. Poslali smo preporuku Centru, jer je došlo do odstupanja od strane roditelja, ali i medija. Centar je dužan poduzeti mjere i zatražili smo njihovo izvješće", potvrdio je Ured dječje pravobraniteljice Jutarnjem listu. Do službene reakcije došlo je nakon brojnih epizoda u kojima su seks, prostitucija, droga, obiteljsko nasilje i dugovi okosnica svega, a reakcija obitelji Gotovac, koja je nakon bračne krize u drugoj renesansi, još nije poznata.

Za djecu nema, ali za skupe cipele se ipak nađe

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz reakcije na eventualne traume male Gabrijele Gotovac, medijima su ovih dana prilično zanimljivi i poslovi Ante Gotovca, koji iz prvog braka ima dvoje djece, ali za njih ne plaća alimentaciju. Od prve supruge, piše Jutarnji list, se razveo 2003. godine, a kuća na Srebrnjaku, u kojoj živi sa Simonom i Gabrijelom, i dalje je dijelom u njezinom vlasništu. Alimentaciju je ispočetka plaćao neredovito, a od kraja prošle godine djeci i bivšoj supruzi nije uplatio ni kune. Centru za socijalnu skrb Gotovac je prošle godine uputio molbu u kojoj traži da mu se zbog "teškog financijskog stanja" smanji iznos alimentacije (a trebao je plaćati 1500 kuna po djetetu).

Podsjetimo, riječ je o čovjeku čija tvrtka zastupa Citroen u Hrvatskoj. Stanuje u vili u elitnom zagrebačkom naselju, a u medijima se nerijetko hvali iznosima koje je potrošio na suprugu Simonu. Zadnje o čemu nas je obavijestio je cijena Paciotti sandala koje je kupio Simoni, a nakratko ih "posudio" i navodnoj ljubavnici - koštaju kao alimentacija za jedno dijete iz prvog braka.

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara