Sin Hulka Hogana poslan u zatvor, njegov suvozač i dalje u komi

NICK BOLLEA, 17-godišnji sin najpoznatijeg svjetskog hrvača, Hulka Hogana, osuđen je na osam mjeseci zatvora zbog uzrokovanja prometne nesreće koja je za njegovog suvozača bila kobna - ostao je, naime, u vegetativnom stanju. Nesreća se dogodila u kolovozu prošle godine kada je Nick zbog prevelike brzine izgubio kontrolu nad svojom Toyotom Suprom i zabio se u palmu.

Kontrolu nad vozilom navodno je izgubio kada je udario u rub pločnika nakon čega se automobil zbog prejakog udarca odbio u palmu. Nicka i njegovog prijatelja, 22-godišnjeg Johna Graziana, koji je prilikom nesreće bio na suvozačevom mjestu, helikopterom su prevezli u bolnicu. Nakon što je John pao u komu, liječnici su predvidjeli da se nikada neće oporaviti, te da će cijeli život provesti na aparatima, a Nick je iz nesreće izašao gotovo neozlijeđen. Automobil je u sudaru potpuno uništen.


Osim osam mjeseci zatvora, Nick je dobio i pet godina uvjetne kazne, 500 sati dobrotvornog društvenog rada, a za volan ne smije sjesti naredne tri godine. Na sudu je bio u pratnji oca Hulka, majke Linde i sestre Brooke koji su svjedočili u njegovu korist, a Nick je iskoristio priliku da bi se ispričao obitelji nastradalog Johna. "Ispričavam se obitelji Graziano, ali i svojoj obitelj zbog onoga što sam učinio. Svakog dana mislim na Johna i nikada neću moći riječima pokazati koliko mi je žao", rekao je Nick.

K.H.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara