Sin Ozzya Osbournea na odvikavanju sa 17 godina

JACK OSBOURNE, 17-godišnji sin legendarnog pjevača Black Sabbatha Ozzya Osbournea, prijavio se u kalifornijsku kliniku za odvikavanje Las Encinas u gradu Pasadena, ali nije poznato od čega se Jack želi odviknuti.

Kako javlja neimenovani izvor Sky Newsa, Jack je viđen ispred klinike Las Encinas s majkom Sharon i ocem Ozzyem, koji su mu došli u posjetu, pri čemu je Jack na sebi nosio bijelu majicu s natpisom "Pacijent".

Klinika za odvikavanje i rehabilitaciju Las Encinas bavi se ovisnicima o alkoholu, drogama i kocki, ali dužnosnici klinike novinarima Sky Newsa nisu željeli otkriti od čega se odvikava Jack Osbourne, čime su otvorili put medijskim špekulacijama.

Tako Sky News piše kako je Jack u nekoliko navrata otkrio gledateljima reality showa "The Osbournes" svoju sklonost alkoholu i marihuani, pa se pretpostavlja da se u kliniku prijavio zbog te dvije droge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon svjetske slave koju je u kratko vrijeme stekao u MTV-evom popularnom reality showu "The Osbournes", Jack se, po svemu sudeći, nije uspio snaći u životu instant-zvijezde, pa se, kao svojevremeno i otac mu Ozzy, okrenuo opijanju i drogiranju.

"Čovjek izgubi svaku anonimnost. Ne mogu više uživati kad izađem van. Otkad sam poznat, bio sam udaran, šamaran, ljudi su mi iz automobila dovikivali da me mrze..." - nedavno je izjavio Jack Osbourne žaleći se na težak život popularnih TV zvijezda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara