Sin repera Xzibita preminuo samo dvanaest dana nakon rođenja

SIN POZNATOG repera Xzibita, Xavire Kingston Joiner, koji je bio star samo dvanaest dana, preminuo je jučer u ranim jutarnjim satima zbog otkazivanja pluća što je uslijedilo jer je dijete prerano rođeno. Iako je putem cjevčice primao kisik, pluća su mu bila jako slaba i nisu mogla podnijeti taj napor disanja zbog čega su naposljetku, nažalost, i otkazala.

Samo sat nakon smrti sina, 33-godišnji Xzibit je na svojoj MySpace stranici obožavateljima prenio ovu tragičnu vijest, navodeći kako je "neprirodno da roditelj mora pokopati vlastito dijete", te da vjeruje u Boga i zna da je ovo bio samo dio Božjeg "velikog plana". "Kao što znate, 15. svibnja obavijestio sam vas o rođenju svoga sina Xaviera Kingstona Joinera kao i o činjenici da je rođen prerano zbog čega je stavljen u inkubator. Ovaj je tjedan bio jako težak za njega jer mu pluća nisu bila dovoljno jaka da podnose kisik i Xavier je bio potpuno nesposoban samostalno disati", napisao je reper.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Xavier je preminuo jutros u tri i pol sata poslije ponoći i moram vam reći kako mi je apsolutno neprihvatljivo i neprirodno da roditelj mora pokopati svoje dijete. Ovo vam govorim zbog istog razloga zbog kojeg vam se povjeravam kad mi u životu sve ide dobro, a to je da je život prekratak i zbog toga se mora iskoristiti što je bolje moguće. Prenesite tu činjenicu na svoju djecu ako je imate, zaštitite ih i pokažite im svoju ljubav svakoga dana, od trenutka kada se probudite i prvi ih puta ugledate, pa sve do onda kada ih spremate na počinak. Nemojte propustiti niti jednu priliku da ih zagrlite, naučite i volite bezuvjetno. U životu možete zaraditi sve one materijalne stvari, ali sve to nije ništa u usporedbi sa vašom obitelji", savjetovao je Xzibit.

"Zahvalan sam za sve dobro što mi se u životu dogodilo i nisam u poziciji da preispitujem Božje odluke i Njegov savršeni plan, pa vam sada za kraj samo želim reći da vas svih volim i hvala vam za svu ljubav koju ste mi poklonili tijekom moje karijere i za sve one tople riječi koje ste mi uputili kada mi se rodio sin. Naravno, planiram uzeti pauzu, daleko od svih i u tišini se pomiriti sa gubitkom svoga sina, a vi u međuvremenu volite svoj život i volite jedni druge", napisao je pjevač.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara