Širi se tužna snimka Naye Rivere, fanovi u šoku: "Kao da govori o svojoj smrti"

Širi se tužna snimka Naye Rivere, fanovi u šoku: "Kao da govori o svojoj smrti"
Screenshot: YouTube

TIJELO glumice Naye Rivere pronađeno je 13. srpnja, točno na sedmu godišnjicu smrti njenog kolege iz serije Glee Coryja Monteitha.

Monteith se predozirao u hotelskoj sobi u Vancouveru 2013. godine. Obdukcija je pokazala da ga je ubila smrtonosna kombinacija alkohola i heroina. Četiri mjeseca ranije izašao je iz klinike za odvikavanje. 

U to je vrijeme još uvijek trajalo snimanje serije, a Monteithov lik Finn Hudson trebao se vratiti u nju. Scenaristi su odlučili da će s glumcem umrijeti i njegov lik, no uzrok smrti Finna Hudsona nije objašnjen što je mnoge razljutilo.

Od jučer se društvenim mrežama širi isječak iz serije u kojem Naya pjeva posvetu Finnu, odnosno Coreyju. Osim što naziv pjesme "If I Die Young" sad zvuči još zlokobnije, stihovi koji spominju rijeku mnoge više podsjeća na Nayinu tragičnu sudbinu nego na Coreyjevu.

"Ako umrem mlad, zakopajte me u saten,
Položite me na krevet od ruža
Uronite me u rijeku u zoru", otpjevala je glumica prije sedam godina.

"Ova pjesma sad zvuči tako mračno", "Zvuči kao da govori o sebi", "Činjenica da nije znala da će ona ovako umrijeti u 2020. slama mi srce, kao da je ova serija ukleta", samo su neki od brojnih komentara ispisanih od jučer ispod videa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara