Situacija u Big Brother kući sve je napetija, a Rina sve omraženija

Situacija u Big Brother kući sve je napetija, a Rina sve omraženija

SITUACIJA u Big Brother kući iz dana u dan sve je napetija. Polako se bliži polovica od ukupno 106 dana koliko stanari moraju provesti unutra zidova kuće na dalekom Tajlandu. Povratnica Rina svakim satom sve je omraženija u kući. Njezin tajni zadatak ostalim sustanarima pada sve teže i teže, a jedina osoba u kući koja sve Rinine zahtjeve i naredbe radi bez pogovora je Mrkvica koji je dobio novi nadimak. Naime, muška populacija kuće nazvala je "psićem". On je stvarno Rinin psić, složili su se svi.

"Ljubiću, ljubiću... vidi ga kako je lijep!", Saša je karikirao Rinin odnos prema mladom Ivanu M, na što su se svi okupljeni stanari odvalili smijati. Njihova veza toliko je intenzivna da je Rina u nekim situacijama postala ljubomorna na ostale sustanarke koje se približe Mrkvici. Kada god netko nešto kaže Mrkvici, Rina odmah skače, a svjesna je činjenice da se nova stanarka Mira odlučila malo pozabaviti s Ivanom M. Sunčano popodne provela je izležavajući se na otočiću usred jezerca. Mrkvica je uzeo čamac i doveslao do nje. Rina je to sve mirno promatrala iz kuće, a dečki oko nje napunili su joj glavu pričama kako Mirino i Mrkvičino nikako druženje nije nevino. U Rini se probudila ljubomora i vrlo brzo je prekinula "vanjska druženja".

Budući da je Mira ostala zarobljena na otočiću, dečki joj nisu dali da se u miru vrati na kopno. Počeli su je gađali vodenim balonima što je u njima probudilo dječju razigranost i nastavili su voditi rat balonima. Večer je začinjena sa konstantnim tračanjem Rine na što je Elizabeta dodala "da joj se povraća od nje". No, na tapeti tračeva nije se našla samo Rina. "Valerija je grozna i kako mi se uopće usuđuje obraćati nakon svega što mi je napravila!?", nadovezala se Lucija koja se dotakla i Valerijine higijene. "Ona se ne pere i ne presvlači, jeste ju vidjele kad da se tušira?", upitala je okupljene cure. Sudeći po svemu situacija u Kući se svakim danom sve više i više zakuhava , pa nam je ostalo samo jedno - očekivati neočekivano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A.M.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara