Sjećate li se kako je Doris Pinčić izgledala dok je glumila u Larinom izboru?

Sjećate li se kako je Doris Pinčić izgledala dok je glumila u Larinom izboru?
Foto: Instagram/IMDb

PROŠLO je devet godina otkako je hrvatska javnost upoznala Doris Pinčić. Te 2011. godine svi živi su gledali novu sapunicu Jelene Veljače Larin izbor, u kojoj su glavne uloge pripale zgodnom Ivanu Hercegu i lijepoj mladoj glumici Doris Pinčić kojoj je uloga donijela nacionalnu popularnost.

Idemo se prisjetiti radnje.

Lara Božić je mlada i prilično siromašna djevojka koja živi i radi u Splitu. Iako školovana glazbenica, radi kao pomoćna kuharica u catering službi. Vlasnice catering službe ponude joj posao konobarice na domjenku obitelji Zlatar, splitske aristokratske obitelji.

Na zabavi Lara upoznaje Jakova Zlatara, mladog, dobro odgojenog momka iz ugledne obitelji. Jakov se vratio u Split sa školovanja u inozemstvu i majka Nela je priredila zabavu u njegovu čast. Jakov nije pretjerano zainteresiran za svijet koji mu majka i otac pokušavaju nametnuti, već mu je za oko zapela mlada djevojka koju susreće u kuhinji. Jakov i Lara se zaljube na prvi pogled i provedu zajedno cijelu večer.

Nakon uloge Lare, Pinčić nije imala zapaženijih glumačkih ostvarenja, ali je postala poznata voditeljica. Danas je u braku s Borisom Rogoznicom i par ima dvoje djece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara