Skandal u The Voiceu: Adam Levine "progurao" curu koja u emisiji nije ni pjevala

Skandal u The Voiceu: Adam Levine "progurao" curu koja u emisiji nije ni pjevala
Screenshot: Youtube

AMERIČKA verzija The Voicea našla se na udaru kritika nakon što je pjevač grupe Maroon 5 Adam Levine u emisiji od utorka dalje pustio natjecateljicu koja te večeri nije otpjevala nijednu pjesmu.

Levine je jedan od trenera u 15. sezoni showa, a već na početku emisije voditelj Carson Daly je na pozornicu pozvao sve natjecatelje i otkrio tko je nakon nastupa emitiranih u ponedjeljak dobio najviše glasova gledatelja. 

Od deset natjecatelja, na pozornici je bilo njih devet, a nedostajala je 14-godišnja soul i pop pjevačica Reagan Strange.

"Ona je tu u zgradi, ali ne osjeća se dobro pa nam se neće pridružiti. S nama je duhom i dio je ove emisije, barem zasad", rekao je Daily i počeo čitati rezultate. Strange je bila među troje natjecatelja s najmanjim brojem glasova, uz country pjevača Davea Fenleya (39) i r'n'b pjevača DeAndrea Nica (22).

Iz emisije se eliminira dvoje natjecatelja pa se troje najgorih bore za spas pjevanjem jedne pjesme. Problem je nastao jer Strange zbog svog stanja nije mogla pjevati.

"Reagan je još uvijek loše te ona večeras neće moći nastupiti. To ne znači da za nju nećete moći glasati. Dakle, neće nastupiti, ali nije sigurno da će ispasti", pojasnio je Daly.

Gledatelji su potom vidjeli nervoznu Strange u kućnom ogrtaču iza pozornice.

Treneri, country pjevač Blake Shelton, pop pjevačica Kelly Clarkson i r'n'b pjevačica Jennifer Hudson nahvalili su nakon njegove izvedbe Nica, no Adam Levine je imao drugačiju ideju.

"Malo sam zbunjen što si na dnu, izvrstan si pjevač. Međutim želim reći... Postoji nevjerojatno talentirana djevojčica koja se u ovom trenu ne može boriti za svoje mjesto u emisiji", rekao je Levine.

Potom je dodao da ne želi poticati ljude da ne glasuju za Nica, ali ne može prestati misliti na Strange.

"Imam poseban odnos s njom. Kod kuće imam dvije djevojčice. Pomisao da joj slomim srce time što neću zvati ljude da glasaju za nju bilo bi ispod mog nivoa", rekao je i dodao da se mora boriti za nju.

Gledatelji su na kraju spasili Strange, a mnogi su napali Levinea da je presudio Nicu svojim komentarima.

"Apsolutno najneprofesionalniji potez jednog trenera u "The Voiceu". Srami se, Adame Levine", komentirali su.

"Nije bilo u redu što si izabrao Reagan umjesto DeAndrea. Nisi svoj 'glas' trebao upotrijebiti na takav način", još je jedan komentar.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara