Skupo naplaćuje svoje društvo: Zaradila više od 100 tisuća kuna odlazeći na spojeve s muškarcima

Skupo naplaćuje svoje društvo: Zaradila više od 100 tisuća kuna odlazeći na spojeve s muškarcima

Foto:Mirror

SOPHIE Chartreuse mlada je fotografkinja iz Oregona koja je selidbom u New York počela zarađivati kao profesionalna pratilja muškarcima na spojevima, piše Mirror.

Sve je započelo kada joj je prijateljica rekla za onlinu stranicu za upoznavanje na kojoj stariji muškarci nude sponzoriranje mladim djevojkama te je sama htjela okusiti sve čari luksuznog života.

Muškarci joj plaćaju da izađe s njima na spoj, a kaže kako seks nikada nije opcija. Po spoju dobije u prosjeku 90 eura, a najviši iznos kojeg je do sad dobila bilo je 280 eura kada ju je na spoj izveo muškarac koji je bio na poslovnom putu u New Yorku. U godini dana je na ovaj način zaradila više od 14000 eura.

Kaže kako je tražila zabavan način da ostvari dodatnu zaradu, a nakon što se preselila u New York shvatila je da neće imati dovoljno novaca da iskusi sve čari ovog grada.

Izjavila je kako joj je u početku bilo poprilično neugodno, osobito kad je izlazila s muškarcima koji su i duplo stariji od nje, no s vremenom se naviknula i opustila. Nastavlja kako je ovime uvelike ojačala svoje društvene vještine.

Sophie nema dečka, a s većinom muškaraca s kojima je izlazila ostala je u kontaktu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara