Skužili su da im netko živi u podrumu, šokirali se kad su vidjeli što je tamo

Skužili su da im netko živi u podrumu, šokirali se kad su vidjeli što je tamo
Foto: Facebook

KADA je čula glasne i neobične zvukove iz podruma, ova obitelj iz Kalifornije nije pomislila da u njihovoj kući, osim njih, živi još netko. No nakon što su pregledali prostorije shvatili su da im se u kuću uselio ogroman medvjed.

"Opet je to doba godine. Medvjedi traže jazbine s lakim pristupom ispod domova. Jučer je ovaj zgodni veliki momak pronađen ispod ove kuće, a njeni ukućani su ga čuli kako 'preuređuje' po podrumu. Dali smo mu do znanja da se mora preseliti negdje dalje jer je prouzročio malu štetu tijekom micanja po podrumu. Trebalo mu je neko vrijeme da se složi s našim zahtjevom, ali na kraju je ispuzao van i otišao", napisali su na Facebook stranici Bear League.

Obitelj je pretpostavila da se ušuljao tamo jer su nepažnjom ostavili otvoren prozor podruma, a radi vlastite sigurnosti odmah su pozvali Bear League, volontersku organizaciju koja se bavi ovakvim situacijama.

Iako je neobično vidjeti medu u vlastitom domu, ovakvi prizori i nisu neko iznenađenje u tom kraju jer medvjedi u ovo vrijeme kreću s pronalaskom tople jazbine za zimski san.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara