Slađana: Kad odrastem bit ću "mala" od Vargeka

ZVIJEZDA OTV-ove emisije Noćna mora, Slađana Petrušić uskoro izdaje svoj prvi album, te tvrdi da je ponuda onom tko je voljan dati 100,000 eura za dokaz da je ona još uvijek djevica, bila "samo zezancija".

Oni koji su željni provjeriti da li je Slađana djevica još uvijek imaju šanse, piše list 24sata. Naime, kako je sama rekla, ona i Srećko Vargek zasada nisu u vezi, a Srećkov poljubac o kojem se pisalo ovih dana bio je prijateljska čestitka za njezin 22. rođendan.

O vezi s Vargekom Slađana kaže kako su izmijenili brojeve mobitela i počeli se dopisivati, a Srećko ju je i nekoliko puta nazvao.

"Umjesto da me odvede u restoran, Srećko me na prvom sudaru odveo u kino. Gledali smo horor. Malo neobično, ali mi se baš zbog toga svidio. Nije kao ostali muškarci, koji mi se glupavo nabacuju večerama i slatkim pričama, nego je prirodan i dobro se zezamo." - opisala je Slađana vezu s bivšim Severininim zaručnikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadovoljna Srećkovim tretmanom Slađa kaže: "Srećko me uvijek nasmije, šteta što smo frendovi. Kad narastem, možda budemo i nešto više, ali sad smo prijatelji",  te dodaje kako za sada ne želi nikakvu vezu niti razmišlja o njoj.

Inače, Slađana se, slično kao i Nives Celzijus, druži s nogometašima, a čini se da ima i neke potajne želje s njima. "Možda mi jedan od njih bude prvi. Željela bih to snimiti za uspomenu." - rekla je Slađa.

Slađanin prvi CD izlazi za desetak dana, a prema najavama, bit će pun pop, dance i disco glazbe.

(Foto: 24sata)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara