Slatkica Jelena Rozga zablistala kao "kraljica maturalne večeri"

Foto: Jurica Sertić/Cro A Porter

MODNI dvojac ELFS i za ovosezonski Cro A Porter pripremio je veselu i inspirativnu modnu priču. Njihove kreacije moći ćete vidjeti večeras, na prvoj večeri Cro A Portera. "You are the dancing queen, young and sweet, only seventeen...", stihovi su grupe ABBA koja je ELFS-ima poslužila kao osnovna nit vodilja prilikom stvaranja ove kolekcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ELFS-i su kolekciju posvetili maturalnoj večeri, jer što je moda nego zabava, a idealnu maturalnu večer vide kao priliku tijekom koje će svaki pupoljak procvjetati u najljepšu ružu. Takva prilika ovaj je put raspjevane ELFS-e spojila sa "kraljicom estrade" te su osmislili kolekciju u kojoj je Jelena Rozga jednostavno zablistala. Modna ljubav između ELFS-a i Jelene Rozge dogodila se na prvi pogled i upravo su u njoj pronašli svoju optimistično vedru barbiku i idealnu kraljicu maturalne večeri.

Kolekcijom dominiraju haljine pastelnih boja, romantičnih tekstura sa više slojeva čipke, bogatih ornamenata i našivenih kristalnih aplikacija. Osim uskih i pripijenih haljina jasnih kontura po kojima su prepoznatljivi ove sezone, ELFS-i posebnu pažnju posvećuju romantičnim haljinama volumeniziranih oblika.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara