Slavna glumica optužila bivšeg za incest: "Zbog toga se nismo seksali"

Slavna glumica optužila bivšeg za incest: "Zbog toga se nismo seksali"
Foto: Guliver Image/Getty Images

IAKO je odavno završila, veza glumice Halle Berry (53) i manekena Gabriela Aubryja (43) opet je u centru pažnje. Magazin Radar nedavno je došao u posjed sudskih dokumenata u kojima su izneseni svi detalji njihove turbulentne veze.

Njihova ljubav planula je na snimanju reklame za Versace 2015. godine. Tri godine kasnije par je dobio kćer Nahlu.

Iako se njihova veza činila idiličnom, 2010. godine objavili su da se rastaju. Nedugo nakon toga krenula je gorka bitka za skrbništvo nad kćerkom, a iako je bilo jasno da nisu u dobrim odnosima, tek se sad saznalo što je sve Halle ispričala o svom bivšem, koji je očito imao mračnu prošlost.

U sudskim spisima nalaze se podaci o Aubryjevoj borbi s depresijom i anksioznošću, kao i podatak da je odbijao pomoć psihologa. Halle se sudu požalila da je bila žrtva psihološkog zlostavljanja, a bivši je kritizirao njen izgled i govorio da nije lijepa. Osim toga, Halle je tvrdila da nisu imali spolne odnose.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy National Daughter’s Day to my little paradise ❤️

A post shared by Gabriel Aubry (@gabrielaubry) on

"Nakon prvih pola godine veze naš seksualni život je nestao, a nakon godinu dana ljubav smo vodili manje od tri puta godišnje", rekla je na sudu.

Kao razlog za to navela je navodni incest iz Aubryjeve prošlosti. Kako je izjavila, njen bivši je u mladosti imao spolne odnose s članom svoje obitelji, što je ostavilo trajne posljedice na njegovoj psihi. To se navodno događalo dok je mijenjao udomiteljske obitelji, a trajalo je godinama, dok druga strana nije završila tu zabranjenu vezu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Optužila ga je i za rasizam, tvrdeći da je odbio priznati da Nahla ima afroameričke korijene.

Njihov sukob eskalirao je 2012. kad se Halle željela preseliti u Francusku, odakle je njen tadašnji dečko Olivier Martinez. Naravno, željela je povesti i Nahlu, čemu se Aubry protivio. U domu glumice potukli su se Aubry i Martinez, a u medijima su se pojavile fotografije na kojima se vidi da su obojica u tučnjavi ozlijeđena.

Sud im je 2014. godine dodijelio zajedničko skrbništvo, a Halle Aubryju mora plaćati alimentaciju od 16.000 dolara.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara