Slavna glumica progovorila o bolesti: "Kemoterapija dolazi uz cijenu"

Slavna glumica progovorila o bolesti: "Kemoterapija dolazi uz cijenu"
Foto: Instagram

U NAMJERI da s pratiteljima podijeli detalje svoje borbe s multiplom sklerozom, 47-godišnja glumica Selma Blair na Instagramu redovito piše o bolu kroz koji prolazi, ali i o nekim manje ružnim trenucima koje može zahvaliti najbližim prijateljima.

"Igrala sam se s perikama i šminkom i smijali su se mom užasnom nanošenju pudera. Dani i dani istoga. Onda smijeh. Hvala vam, prijatelji", napisala je glumica uz fotografiju na kojoj se igra šminkom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When I was in the hospital in Chicago , @arttavee and @carolyngriffin came bearing gifts. ( my all time favorite @patmcgrathreal eyeliner, I will never go without now 💋) I got to play with wigs and makeup and we laughed at my horrendous application of contour. Seen here. Days and days of the same. And then the laughter. Thank you friends ❤️. I am improving due to #hsct #drburt. Thanks to @jennifer_grey and my sister both sharing their hope for me. I can walk much better. I am swollen and joints are in pain. My eyes still don’t focus. Chemo and other high dose drugs come at a price. I need to start physical therapy and get moving more. It will feel better. The beginning is hard. Remember. Sending love to you all. 📷 @creativerehabnyc. #contourqueen #fbf

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on

"Puno bolje mogu hodati. Natečena sam i zglobovi me bole. Očima se još uvijek ne mogu fokusirati. Kemoterapija i ostali teški lijekovi dolaze uz cijenu. Moram početi fizikalnu terapiju i više se kretati. Bit će bolje. Početak je težak, zapamtite. Šaljem vam ljubav svima", poručila je Selma.

U bolnici je bila na još jednoj teškoj transplantaciji, drugoj u mjesec dana. Zbog tretmana je neko vrijeme morala biti odvojena od sina Arthura što joj je, priznaje, najteže palo u cijeloj priči.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara