Slavna sportašica priznala da će ostati djevica do braka pa gadno požalila

Slavna sportašica priznala da će ostati djevica do braka pa gadno požalila
Foto: Guliver Image/Getty Images

AMERIČKA olimpijska preponašica Lolo Jones (37) prije nekoliko godina objavila je da je djevica i da će ostati djevica do braka. Danas zbog toga žali.

"Bila je to pogreška. To mi je zauvijek uništilo veze. Nemam više šanse, prije sam bar imala neku šansu s muškarcima", rekla je tijekom gostovanja u showu Cold as Balls Kevina Harta.

"Prije sam se stalno pitala kad je pravo vrijeme da kažem to nekom tipu. Da čekam da me upozna ili da mu odmah bacim tu bombu?" dodala je.

Lolo se dosad natjecala i na zimskim i ljetnim Olimpijskim igrama, na prvima u bobu, a na drugima u atletici. Priznala je da djevičanstvo negativno utječe na njene pripreme za Olimpijske igre u Tokiju. 

"Seks vam kao ženi atletičarki pomaže, dobar je za razinu hormona. Ja tu imam malu prepreku", priznala je.

O djevičanstvu je prvi put progovorila 2012. godine.

"To je dar koji želim pokloniti svom suprugu. Ali molim vas da shvatite da je ovo putovanje bilo teško. To je najteže od svega u mom životu. Teže i od treniranja za Olimpijadu, teže nego što je bilo diplomirati", ispričala je.

Njezin primarni razlog za ovakvu odluku je teško djetinjstvo. Majka je odgajala šestero djece, a otac je često boravio u zatvoru. Bilo je razdoblja u kojima su bili beskućnici: "Želim čekati brak. Moja je majka bila s mojim ocem 20 godina, nikad se nisu vjenčali i više nisu zajedno. Ja želim čvrstu vezu", objasnila je.

Unatoč svim ponudama, Lolo ostaje ustrajna u naumu: "Dečki mi govore i da ću brže trčati ako spavam s njima, ali ne, ni za olimpijsko zlato. Želim tu medalju, ali ne toliko. I ne još. Ako me oženiš, onda."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara