Slavni glumac nije ni upoznao jednogodišnju kćer, bivša ga moli da se uključi

Slavni glumac nije ni upoznao jednogodišnju kćer, bivša ga moli da se uključi
Foto: Instagram

BIVŠA djevojka Owena Wilsona moli slavnog glumca da se uključi u život njihove jednogodišnje kćeri Lyle.

35-godišnjakinja je za Daily Mail rekla kako njezin bivši nimalo nije uključen u život njihove curice koju uopće nije ni upoznao. "Owen nikad nije upoznao Lylu. Nikad", rekla je. "Pomaže financijski, ali nikad nije bilo oko toga".

Dodala je kako Lyla treba oca. "Ironično je kako Owen dobiva te uloge oca, igra oca u svom novom filmu, a nikad nije upoznao vlastitu kćer."

Wilson je glumio oca Natea Pullmana u filmu Wonder iz 2017. godine, a ove godine pojavio se u tri naslova.

Varunie i Owen izlazili su pet godina prije nego su prekinuli. On se prošle godine podvrgnuo testu očinstva koji je potvrdio da je otac. Kad su Varunio pitali ima li nešto poručiti svom bivšem, ona je rekla kako bi trebao vidjeti svoju kćer. "Nevjerojatna je, zbilja puno propuštaš. Izgleda baš poput tebe".

Embed from Getty Images

Varunio je njihovu curicu rodila 9. listopada 2018. bez njega. U lipnju je navodno potvrdio da ne želi skrbništvo nad kćeri, rekao je izvor za Us Weekly.

Owen je i otac dvojice sinova, od kojih je stariji nazvan Robert (7) po glumčevom ocu. Sina Roberta je dobio 2011. sa svojom tadašnjom djevojkom Jade Duell, s kojom je prekinuo navodno još iste godine.

Ima i četverogodišnjeg sina Finna kojeg je dobio s fitness trenericom Caroline Lindqvist, s kojom je snimljen i prije nekoliko mjeseci. Caroline je navodno bila u procesu razvoda od tadašnjeg supruga, plastičnog kirurga Ritua Chopra, kad su vijesti o njezinoj trudnoći s Finnom postale javne.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara