Slavnoj pjevačici otkazali ugovor: "Njezino vrijeme je prošlo"

Slavnoj pjevačici otkazali ugovor: "Njezino vrijeme je prošlo"
Foto: Instagram

PRIJE deset godina Lilly Allen bila je najvruće ime britanskog popa, surađivala je s najvećim imenima današnjice, osvojila Grammyja te uz Adele i Amy Winehouse slovila za glas jedne nove glazbene generacije. Danas je, piše The Sun, ostala bez diskografskog ugovora uz objašnjenje - "njezin trenutak je prošao".

Izdavačka kuća Parlophone odlučila je, naime, ne produžiti ugovor s 34-godišnjom pjevačicom. Razlog su dva loše prodavana albuma "Sheezus" i "No Shame", odnosno sve što je izdala i snimila u posljednjih pet godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIL OF THE PEOPLE (@lilyallen) on

"Pop industrija se promijenila i njezin trenutak je prošao. Posljednji album se nije prodavao, pjesme se nisu ni pojavile na top-listama, to je bilo neizbježno", rekao je izvor iz diskografske kuće za The Sun. 

Prošle godine Lilly je optužila tu istu diskografsku kuću za sustavno zanemarivanje, a sve, kaže, zahvaljujući autobiografiji "My Thoughts Excatly" ("Moje doslovne misli") u kojoj je progovorila o seksualnom uznemiravanju koje je doživjela od jednog zaposlenika.

"Posao moje izdavačke kuće je da promovira i distribuira moj materijal te mi osigura nastupe na televiziji i radiju. Ništa od toga se nije dogodilo", izjavila je Lilly prošle godine, nezadovoljna tretmanom izdavačke kuće.

Osim neisplative glazbe, Lilly svoj poslovni pad navodno može zahvaliti i teškom karakteru, odnosno incidentima koji su se s godinama nagomilali. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIL OF THE PEOPLE (@lilyallen) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara