Slušateljica Marija ganula Dinu Merlina: Potresen sam, to je moja životna priča

Foto: Press fotografije

"OVO JE prekrasna noć, najljepša u ovoj godini. Tako se lijepo osjećam, kao da letim", rekao je sinoć Dino Merlin u "Glazbenom showu Dalibora Petka". Dini je suze na oči izmamila priča o samohranoj majci s petero djece, kojoj su snagu kroz život dale Merlinove pjesme. O hrabroj gospođi Katici, koju je suprug ostavio nakon 25 godina braka i s petero djece, dirljivo je pismo napisala njena kći Marija, koja kaže kako joj se mama nikada nije žalila te je i najteže trenutke preboljela uz Dinine pjesme.

"Opisala je i jedan dio mog života. Zbilja me dirnula, jer to je i moja životna priča"
 
"Opisala je i jedan dio mog života. Zbilja me dirnula, jer to je i moja životna priča. Kad sam imao sedam godina i moji su se roditelji rastali, a sestra i ja ostali smo sami s majkom. Htio bih upoznati slušateljicu Mariju", rekao je Dino, a u tom se trenutku na vratima studija ona i pojavila. Pali su zagrljaji, a suze nitko nije skrivao. "Jako sam potresen, dajte da se malo saberem", rekao je bosanski kantautor odlučivši telefonom iznenaditi požrtvovnu majku Katicu, kojoj će na koncertu u Areni Zagreb, 22. prosinca posvetiti pjesmu "Da je tuga snijeg".


 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Merlin je otkrio da više ne bi išao na Euroviziju i da Hrvatima ne zamjera što su mu tada dali "samo" 7 bodova. Čitanje knjiga mu je bijeg od realnosti, volio bi duet s Gibonnijem, fetiš su mu cipele, a krizu srednjih godina nije osjetio. To da je skoro poginuo nakon povratka iz Beograda, kaže nije istina, ali je zato priznao da koji put zaplače na romantične filmove. Uoči svakog koncerta ima tremu, a osobito pred koncert u Zagrebu s kojim će zaključiti trogodišnju uspješnu turneju albuma "Ispočetka", koju je vidjelo više od 300 tisuća ljudi.

Neka i zagrebačka Arena bude ispunjena smijehom, pjesmom, ljubavlju i pozitivnom atmosferom

Ne propustite zagrebački koncert 22.prosinca, i poklonite sebi i sebi dragim osobama najljepši blagdanski poklon. Neka i zagrebačka Arena bude ispunjena smijehom, pjesmom, ljubavlju i pozitivnom atmosferom baš kao i svi prostori u kojima je Dino Merlin dosada nastupao.

Ulaznice za prvi koncert Dine Merlina u Areni Zagreb, mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, Dancing bear (Gundulićeva 7), Dallas (Teslina 16), Eventim ticket shop (Jurišićeva 2a) i online: www.eventim.hr. Cijene ulaznica su: parter 130 kuna, tribina dolje 150 kuna i tribina gore 130 kuna. U prodaji su i ulaznice za mjesta u VIP loži. Cijena mjesta u VIP loži je 700 kuna i uključuje parkirno mjesto u garaži Arene, izbor pića i catering kojim vam donosimo okuse grada iz kojeg Dino dolazi i u koji se zaljubimo čim ga jednom posjetimo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara