Snalažljiva mladenka spasila suprugu život na dan vjenčanja

Snalažljiva mladenka spasila suprugu život na dan vjenčanja

Foto: Facebook

MLADENKA Debbie Airey nije ni slutila da će joj se najsretniji dan u životu, onaj vjenčani, ujedno pretvoriti i u najnapetiji. Njezin suprug Paul je ubrzo nakon što su izmijenili zavjete pred oltarom kolabirao. Paul se nije osjećao dobro nakon vjenčanja pa ga je Debbie odvezla kući i smjestila u krevet. Uskoro je prestao disati, a Debbie je nazvala hitnu pomoć te pomoću njihovih uputa preko telefona oživjela supruga. Hitna ga je odvezla u bolnicu gdje su mu liječnici stabilizirali stanje. Rekli su Debbie da je Paul bio samo nekoliko trenutaka udaljen od smrti te da mu je ona spasila život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Liječnik mi je rekao da bi sigurno umro prije dolaska hitne da ga nisam krenula oživljavati. Bila sam u potpunom šoku tijekom cijelog događaja, ali sam isto tako čvrsto bila odlučila kako neću postati udovica na sam dan vjenčanja", rekle je Debbie. Paul je puno godina prije svadbe doživio prometnu nesreću zbog koje je morao uzimati lijekove. Na dan vjenčanja je uzeo preveliku dozu koja bi ga sigurna stajala života da kraj njega nije bilo Debbie.

Nakon nekoliko tjedana, kad se Paul oporavio od nemilog događaja, par je organizirao proslavu na kojoj nisu slavili samo vjenčanje, već i Paulovo preživljavanje. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara